SEXMISBRUKT?:Tidligere B2K-medlemmer Demario og Ricardo Thorton hevder bandmedlemmene ble systematisk sexmisbrukt av deres manager.  Foto: Noam Nitzani/ WENN
SEXMISBRUKT?:Tidligere B2K-medlemmer Demario og Ricardo Thorton hevder bandmedlemmene ble systematisk sexmisbrukt av deres manager. Foto: Noam Nitzani/ WENNVis mer

Boyband sexmisbrukt?

Medlemmene i den tidligere R&B-gruppa B2K ble angivelig tvunget til sex av deres manager.

SEHER.NO: Det er brødrene og tidligere B2K-medlemmer Demario "Raz B" Thorton and Ricardo Thorton som nå hevder at deres tidligere managere Chris Stokes og Marques Houston systematisk voldtok medlemmene av  boybandet mens de var små, skriver kjendisnettstedet Ninjadude.com.


Det er i to videoklipp som er lagt ut på YouTube at Thorton-brødrene hevder at Stokes og Houston tvang boyband-medlemmene til sexorgier, nakendusjing, oralsex og voldtekt fra de var 11 år og frem til bandet ble oppløst.


Flere skal ha undret seg over det tette forholdet mellom bandet og managerene, og ifølge Thorton-brødrene førte dette til at Stokes hevdet at de alle var i familie med hverandre.


Dette for at folk ikke skulle skjønne hva som virkelig skjedde.


Se videoklippene lenger ned


Stokes skal også ha utnyttet medlemmene i hans første band, Immature/IMX, på samme måte hevder brødrene.


Mandag kveld gikk imidlertid Chris Stokes ut mot brødrenes anklager og hevder de er ment som hevn fordi han nylig sa opp kontrakten med dem, skriver TMZ.


- Påstandene som Demario Thorton og Ricardo Thorton kommer med er totalt falske og har ingen sammenheng med virkeligheten. Jeg har nylig sluttet å støtte de to finansielt og har sluttet å hjelpe dem med deres kriminelle problemer. Dette får meg til å tro at de er irritert og ønsker å straffe meg, samt tjene penger på alt dette, sier Stokes.


Og Stokes planlegger nå å gå rettens vei for å få stanset brødrenes påstander.


- Min familie er min første prioritet og det er også grunnen til at jeg har vært så støttende ovenfor de guttene. Men når de nå kommer med slike falske påstander som ikke bare svekker meg, men som også gjør at jeg må sørge for at sannheten kommer frem, da må de vite at jeg vil gå rettens veier for å beskytte meg selv, min familie og mine fire barn....Det er også ganske ironisk at disse påstandene kommer kun to uker etter at de ble nektet adgang på et arrangement jeg holdt i Beverly Hills, sier Stokes.


Tidligere har også Lou Pearlman (53), som var manageren til Backstreet Boys og 'N Sync, blitt anklaget for å ha sexmisbrukt flere boybandmedlemmer.


- Det var noe som skjedde, og det holdt på å ødelegge familien vår. Jeg prøvde å advare alle. Jeg prøvde å advare mødrene... Jeg prøvde å avsløre hvem han var for mange år siden, uttalte Nick Carters mor, Jane Carter, til bladet Vanity Fair i forbindelse med den saken.

LES OGSÅ: - Boyband-pappa sexanklages