GUTTEGAL: Boyband-manageren skal ha hatt en seksuell appettit på unge gutter, og utnyttet sin posisjon. Foto: Scanpix
GUTTEGAL: Boyband-manageren skal ha hatt en seksuell appettit på unge gutter, og utnyttet sin posisjon. Foto: ScanpixVis mer

Boyband-pappa sexanklages

Sterke anklager rettes mot boybandenes bakmann. Nå snakker flere av guttene ut.

SEHER.NO: Lou Pearlman (53), manageren til Backstreet Boys og 'N Sync, var en pervers pedofil som la seg etter guttene han skulle veilede, skriver det anerkjente amerikanske magasinet Vanity Fair.

- Jeg vil absolutt si at mannen var et seksuelt rovdyr. Alle visste hvilket spill Lou spilte, sier Steve Mooney, Pearlmans tidligere assistent som håpet på en sangkarriere.

- Noen av gutta spøkte med det. Jeg husker at [en sanger] spurte meg 'Har du latt Lou [ha oralsex] med deg ennå?

Unggutten hadde en gang spurt Pearlman hva som skulle til for at han skulle få bli med i et band. Da hadde "Big Poppa", som han ble kalt, lent seg tilbake og spredt beina og sagt følgende:

- Du er en smart gutt. Du skjønner hva du skal gjøre.

Et tidligere medlem av Backstreet Boys, Phoenix Stone, forteller også til Vanity Fair at Pearlman gikk over streken med Paris Hiltons eks-kjæreste Nick Carter (27).

- Det var noe som skjedde, og det holdt på å ødelegge familien vår. Jeg prøvde å advare alle. Jeg prøvde å advare mødrene... Jeg prøvde å avsløre hvem han var for mange år siden, sier popstjernens mor, Jane Carter, som ikke ønsker å gå i detaljer om det som skjedde med Nick.

Tim Christofore fra Take 5 gjenforteller en episode hvor Pearlmann skal ha kastet seg opp i en seng med ham og en annen gutt. Pearlmann lekesloss med guttene, og hadde bare et håndklede på seg. Det falt av og guttene fikk se litt mer enn de hadde lyst til.

Lou Pearlman sitter for tiden fengslet etter å ha blitt tiltalt for flere tilfeller av grov svindel, blant dem storsvindel av tre banker.

LES OGSÅ: Boyband-pappa i fengsel