Boy George kommer ikke!

O-Boy! Han skulle være det store trekkplasteret til homsefestivalen Skeive Dager, men neida...

FENGSLENDE ARTIST: Boy George dropper Oslo - fordi han må i fengsel. Foto: All Over Press
FENGSLENDE ARTIST: Boy George dropper Oslo - fordi han må i fengsel. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Homser i narkosjokk!


 - Vi fikk en telefon fra managementet til Boy George og de sa at han ikke kunne komme. Han skal i fengsel for en narkodom, sier Christian Rydheim i Fire Club, som står bak klubbarrangementene under Skeive Dager.


 Boy George skal nå være i London, og folk rundt 80-tallsstjernen fra Culture Club har fortalt at han skal sone i to dager for en narkodom, og derfor må tilbake til USA nå.

For ikke lenge siden ble det lettere fallerte homseikonet arrestert for besittelse av kokain - i sin egen leilighet i New York. Det er derfor han nå skal inn bak lås og slå.

Vokalisten ble verdensstjerne med blant andre hitene som Karma Chameleon og Do You Really Want To Hurt Me? midt på åttitallet, og har fortsatt mange fans.


 - Jeg har gjort noen søk på internett og der står det at han skal ha konserter i morgen også. Så det er et mysterium rundt denne mannen, sier Rydheim og legger til:


- Vi kommer til å forfølge denne saken. Vi booket han for et halvt år siden, og har brukt nærmere to hundre tusen kroner på dette.


Han er tydelig oppgitt over avlysningen som kom under et døgn før Boy George skulle opptre.


Det blir imidlertid party likevel for homsene som ønsker å slå seg løs i på Sentrum Scene.


- I natt hang vi opp en plakat hvor det står "Fuck Boy George! We gonna party anyway", forteller arrangøren til seher.no.


 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer