FLOTT OG SPREK: Guri Schanke er 45 år, men like flott. Det har fått danskene til å komme med anklager om plastikk-hjelp. Foto: Se og Hør
FLOTT OG SPREK: Guri Schanke er 45 år, men like flott. Det har fått danskene til å komme med anklager om plastikk-hjelp. Foto: Se og HørVis mer

Botox-hets mot Guri

Guri Schanke levnes ikke mye ære i den danske avisa BT...

SE VIDEO: Guri på plass i Helsinki

SEHER.NO: Den danske storavisa BT har ikke sans for Norge. De rangerer Guri Schankes bidrag som et av de aller dårligste før kveldens semifinale. I tillegg slenger avisas kommentator på et sleivspark om Guri personlig.

Her er BTs dom over "Ven a bailar conmigo":

Beklager at måtte sige det, men Guri-pigen har altså ikke ret meget at byde på. Også selvom hun sidste år blev nummer to i Norges svar på »Vild med dans« og desuden er L’Oreals officielle ansigt deroppe - hvordan det så end kan lade sig gøre, når hendes plastic-kirurg tydeligvis ikke har kontrol over botox-sprøjten.

Vi snakker hårdtpumpet latino-disco, lange ben og kort kjole, men selvom Tina Turner-stivbenene Guri synger det bedste hun kan og endda skifter kjole undervejs når hun aldrig rigtigt ud over scenen.

Guri Schanke lader opp til kveldens show etter en vellykket prøve i går, og håper at det skal gå veien. Hun har iallfall fått mye omtale. VG har i dag to siders sak med tittelen "Guri fikk TRUSE-SJOKK"

- Jeg får mange positive tilbakemeldinger fra publikum og presse. Det er bare å krysse fingrene, sier Guri til Dagbladet.


Følg Guris innsats på Seher.no fra klokka 21!

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.