FLOTT OG SPREK: Guri Schanke er 45 år, men like flott. Det har fått danskene til å komme med anklager om plastikk-hjelp. Foto: Se og Hør
FLOTT OG SPREK: Guri Schanke er 45 år, men like flott. Det har fått danskene til å komme med anklager om plastikk-hjelp. Foto: Se og HørVis mer

Botox-hets mot Guri

Guri Schanke levnes ikke mye ære i den danske avisa BT...

SE VIDEO: Guri på plass i Helsinki

SEHER.NO: Den danske storavisa BT har ikke sans for Norge. De rangerer Guri Schankes bidrag som et av de aller dårligste før kveldens semifinale. I tillegg slenger avisas kommentator på et sleivspark om Guri personlig.

Her er BTs dom over "Ven a bailar conmigo":

Beklager at måtte sige det, men Guri-pigen har altså ikke ret meget at byde på. Også selvom hun sidste år blev nummer to i Norges svar på »Vild med dans« og desuden er L’Oreals officielle ansigt deroppe - hvordan det så end kan lade sig gøre, når hendes plastic-kirurg tydeligvis ikke har kontrol over botox-sprøjten.

Vi snakker hårdtpumpet latino-disco, lange ben og kort kjole, men selvom Tina Turner-stivbenene Guri synger det bedste hun kan og endda skifter kjole undervejs når hun aldrig rigtigt ud over scenen.

Guri Schanke lader opp til kveldens show etter en vellykket prøve i går, og håper at det skal gå veien. Hun har iallfall fått mye omtale. VG har i dag to siders sak med tittelen "Guri fikk TRUSE-SJOKK"

- Jeg får mange positive tilbakemeldinger fra publikum og presse. Det er bare å krysse fingrene, sier Guri til Dagbladet.


Følg Guris innsats på Seher.no fra klokka 21!