- Botox er det samme som doping

Skuespillere bør få Botox-forbud, mener denne dama…

NATURLIG: Rachel Weisz nekter å følge botox-trenden, og oppfordrer sine skuespillerkolleger til å gjøre det samme. Foto: All Over Press
NATURLIG: Rachel Weisz nekter å følge botox-trenden, og oppfordrer sine skuespillerkolleger til å gjøre det samme. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: "The Mummy"-stjernen Rachel Weisz (39), som fyller 40 år samme kveld som "Oscar"-utdelingen 7. mars, nekter å følge botox-trenden. Nå oppfordrer hun sine skuespillerkolleger til å gjøre det samme.

- Botox burde bli bannlyst for skuespillere på samme måte som stereoider er for sportmenn. Skuespill handler jo om å kunne uttrykke seg, sier Weisz til Life & Style. 

Botox er en gift som lammer nervebanene og glatter ut rynker ved å bedøve musklene i ansiktet. Noen ganger kan overdreven bruk av Botox føre til et utrykkløst ansikt.

Hun mener alle skuespillere burde slutte med plastiske operasjoner, og heller lære seg å akseptere sine rynker og alder. Weisz mener det er kun da de vil kunne oppnå prisvinnende opptredener som skuespillere. 

Weisz mener at Botox for skuespillere er det samme som stereoider for sportsmenn, og vil nå at sjefene i filmverdenen skal forby det.

En av kvinnene som allerede har fått sparken fra filmer på grunn av for mye botox er Nicole Kidman.

Hun skal nemlig ha fått sparken fra roller i både "Bel Mai", "Monte Carlo" og reproduksjonen av Marilyn Monroe-klassikeren "How to Marry a Millionaire" i sitt forsøk på å klamre seg til sitt unge utseende.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES OGSÅ: - Jeg fyller Botox hver tredje månedVi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer