Bosnisk kvinnegruppe raser mot Angelina

«Salt»-stjernen er ikke lenger velkommen i landet...

Publisert
SEHER.NO: Angelina Jolie (35) og hennes ektemann Brad Pitt (46) befinner seg for tiden i Budapest, i anledning Angelinas regissørdebut.

Videre var planen å fortsette innspillingen av Angelinas film i Bosnia. Men nå ser det ut til at 35-åringen må finne et annet innspillingssted. Hun er nemlig uønsket i Bosnia, melder Yahoo News.

Myndighetene i landet avslo «Salt»-stjernens søknad på grunn av klager fra en bosnisk kvinnegruppe, «Womens Victim of War».

Ifølge bladet Variety handler Angelinas film om en serbisk mann og en bosnisk kvinne som blir forelsket under en krig, for så å måtte gå hver sin vei. Men den bosniske pressen ser det ikke helt slik, og hevder Jolies film er en kjærlighetshistorie mellom et muslimsk offer og en serbisk voldtektsmann.

- Med dette vil vi vise vår misnøye over at denne filmen ikke forteller sannheten, og at den sårer mange som har blitt offer for krigen, sier Bosnias kulturminister Gavrilo Grahovac.

Også den kvinnelige krigsoffer-organisasjonen ble rasende da de hørte at filmen skulle handle om en voldtektsmann og et offer som blir forelsket i hverandre.

- Dette er en villedende historie. Det var tusen av kvinner som ble voldtatt under krigen, og ikke en eneste av dem kan fortelle at de ble forelsket i sin overgriper. Vi nekter å la noen falsifisere vår smerte, sier Bakira Hasecic, lederen av Womens Victim of War.

Filmskaperne sende nylig manuskriptet over til Bosnias myndigheter, for å overbevise dem om at kvinnegruppen har misforstått konseptet.

- Jeg håper vi får filme her, etter at myndighetene har lest igjennom manuskriptet. Filmen har ingenting å gjøre med det denne kvinnen påstår. Som vi har sagt tidligere, det er bare en kjærlighetshistorie, sier produsenten Edin Sarkic.

Dette er hva Angelina har å si til den rasende kvinnegruppen:

- Ikke døm meg før dere har sett filmen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ: - Jennifer Aniston er søt, men ikke vakker


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer