Borte i "Lost"- stjerne

Jorge Garcia fra TV serien "Lost" er en stor kar med en veldig liten kjæreste..

HELAN OG HALVAN: Lille Malia og Jorge har vært kjærester i snart to år.  Foto: STELLA PICTURES
HELAN OG HALVAN: Lille Malia og Jorge har vært kjærester i snart to år. Foto: STELLA PICTURES Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skjønnheten og udyret!


SEHER.NO: Jorge (33) - som spiller matglade "Hurley" i TV serien "Lost" - har vært sammen med Malia Hansen siden april 2005. De er et godt bevis på at kjærligheten blomstrer på tross av store forskjeller! 


De har ingen barn, men oppdrar en liten blandingshund sammen. En mix av chihuahua og dachs ved navn Nunu!


Tungvekteren var den første som kapret en rolle i "Lost". Ifølge Entertainment Weekly ble han skrevet inn i serien etter at rollebesetterne så ham spille en narkolanger i "Ingen grunn til begeistring" som går på NRK 2.


Han ser ut til å være en familiekjær kosebamse, men kolossen er profesjonell. Han gikk blant annet glipp av søsterens bryllup, på grunn av "Lost" innspillingene på Hawaii..


Den røslige karen gjør suksess som stand-up komiker og er svært populær blant resten av gjengen på "Lost" settet. Han var blant annet førstevalget til sexy Josh Holloway - som spiller "Sawyer" i serien - da han ble spurt om hvilken mannlige kollega han helst ville ha sex med! Han er også vokalist i motspiller Mathew Fox' band 'Lost Souls".


Ikke alle skuespillere går etter filmstjerne-kolleger:  Bare se her!


 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer