«Borgen»-stjernen blir pappa

I fjor var Pilou Asbæk ikke klar for barn

BLIR PAPPA: «Borgen»-stjernen Pilou Asbæk, som spiller Kasper Juul i den populære TV-serien, venter sitt første barn med forloveden Anna Bro. Det bekrefter han overfor danske HER&NU. Foto: YouTube
BLIR PAPPA: «Borgen»-stjernen Pilou Asbæk, som spiller Kasper Juul i den populære TV-serien, venter sitt første barn med forloveden Anna Bro. Det bekrefter han overfor danske HER&NU. Foto: YouTube Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den danske skuespilleren Pilou Asbæk (30), kjent fra den populære NRK-serien «Borgen», skal bli far til høsten. Det bekrefter han overfor danske HER&NU.

Asbæks kjæreste, dramatikeren Anna Bro, skal være gravid i femte måned. Paret har vært forlovet siden oktober 2010, men ser altså ut til å bli foreldre før ektemaker.

- Ja, jeg skal bli far og Anna mor. Vi håper på å bli stolte og glade, men det er forsatt tidlig, så vi må vente i spenning, sier han til HER&NU.

De vordende foreldrene ble sammen i 2007, men så sent som i fjor høst uttalte Asbæk at de ikke var klare for barn helt ennå.

- Vi har ikke vurdert det engang. Anna og jeg har altfor mye lopper i blodet til å få barn akkurat nå, sa han til Billed-Bladet ifølge HER&NU.

Men siden i høst har 30-åringen kanskje fått rast fra seg? Han har nemlig både spilt inn neste sesong av «Borgen», gjort hovedrollen i den kommende spillefilmen «Spies & Glistrup» og stått litt på scenen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Bedro kjæresten med regissøren   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer