"Borat" sjokkerer igjen

- Sacha har virkelig gått for sjokk-taktikken denne gangen.

PROVOSERER: Skuespiller og komiker Sacha Baron Cohen spiller inn film med sitt alter ego Bruno, en østerriksk åpent homofil motekorrespondent. Her fra innspillingen. Foto: Scanpix
PROVOSERER: Skuespiller og komiker Sacha Baron Cohen spiller inn film med sitt alter ego Bruno, en østerriksk åpent homofil motekorrespondent. Her fra innspillingen. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Sacha Baron Cohen har knapt lagt bak seg søksmålene som kom i kjølvannet av Borat-filmen, før han gjør seg klar til å sjokkere igjen.

Nå lager Cohen film med sitt alter ego Bruno - en østteriksk homofil motekorrespondent. Og det antas at han kommer til å provosere religiøse grupperinger med en ny karakter, en svart modell kalt Jesus som går med lendeklede og tornekrans.

Et testpublikum i USA har fått se en tidlig versjon av filmen, og den religiøse delen av publikum klarte ikke å se humoren, melder The Suns kommentator.

- Sacha har virkelig gått for sjokk-taktikken denne gangen. Rollene var laget bevisst for å provosere bestemte deler av samfunnet, og Jesus var en av dem, skal en kilde ha sagt etter visningen.
"Jeg hadde aldri trodd Sasca Baron Cohen skulle klare å lage en mer kontroversiell film enn Borat", skriver kommenatoren om filmen som er døpt: "Bruno: Delicious Journeys Through America For The Purpose Of Making Heterosexual Males Visibly Uncomfortable In The Presence Of A Gay Foreigner In A Mesh T-Shirt."

Den britiske komikeren vet nok akkurat hvem han skal provosere for å skape oppsikt.

- Det er ikke første gang Sacha skaper storm. Men stormen blir kanskje røffere denne gangen. Det er ikke bare-bare å spøke med religion, fortsetter kilden.

Sacha Baron Cohen setter også sitt vennskap med popdronningen Madonna på prøve i den nye filmen. Bruno og han mannlige kjæreste Diesel følger nemlig i hennes fotspor med å adoptere en afrikansk gutt med navnet David, akkurat slik Madonna gjorde med den malawiske gutten David Banda for et par år siden.

Komikeren har skapt kontroverser allerede under innspillingen. Under en motemesse i Milano crashet han inn på catwalken under innspillingen av en scene i filmen.

Og på flyplassen i Kansas skapte han tumulter da filmcrewet spilte inn en utagerende dansescene i terminalen. Se video under.

LES OGSÅ: "Borat" kysset ukjent kvinne

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer