SÅÅÅ HØY ER HAN: Isla Fisher ser mildt sagt opp til kjæresten Sasha Baron Cohen... Foto: All Over Press
SÅÅÅ HØY ER HAN: Isla Fisher ser mildt sagt opp til kjæresten Sasha Baron Cohen... Foto: All Over PressVis mer

- Borat gjør meg til en dverg

Men Isla Fisher er lykkeligere enn noensinne.

SEHER.NO: Kanskje er hun ikke større enn en plantepotte, og ansiktet hennes kan gi noen og hver en illusjon om at hun fortsatt ikke har passert tenårene. Men ikke la deg lure: Skuespiller Isla Fisher er så tøff og smart som det er mulig å bli. Nå nyter hun en av de mest fruktbare periodene i sitt liv.

Isla Fisher er forlovet med en av Storbritannias mest suksessfylte komedieeksporter, Sacha Baron Cohen - alias Borat. I tillegg er hun mor til en fire måned gammel datter. Ikke rart Fisher erklærer seg selv til å være "så glad som hun aldri tidligere i livet har vært"...

Borat-suksessen snudde parets forholdsvis anonyme tilværelse i Hollywood på hodet.

- Folk tar bilder av oss oftere enn før. Kanskje fordi Sacha er så høy og jeg så vanvittig liten? Jeg er jo en dverg i forhold! sier Fisher til Daily Mail.

- Men jeg er egentlig ikke veldig komfortabel med å snakke om mitt eget privatliv, og det er ikke Sacha heller. Vi gjemmer følelsene våre bak humor.

Hun tuller ikke. Mens mange superkjendiser viser tydelig ubehag ved å bli intervjuet, har nemlig Cohen tatt ideen ett steg videre. Stjernekuespilleren gir intervjuer - men utelukkende ved å spille en karakter når han svarer på spørsmål.

- Egentlig er jeg ganske privat av meg. Og å innse at jeg er berømt er faktisk ganske vanskelig, sa Cohen i et intervju for to år siden - en gang da han snakket "som seg selv".

Paret forlovet seg i 2004.
LES OGSÅ: Borat best betalte brite