- Bør snakke med psykolog for å finne andre muligheter

Lene Alexandra Øien mener unge jenter bør tenke seg godt om før de tar plastisk operasjon.

2008: Det var en mye sunnere og sprekere Lena Alexandra Øien som deltok i «Skal vi danse» i 2008. Foto: SCANPIX
2008: Det var en mye sunnere og sprekere Lena Alexandra Øien som deltok i «Skal vi danse» i 2008. Foto: SCANPIX Vis mer
SEHER.NO: «Hotel Cæsar»-aktuelle Lene Alexandra Øien (29) snakker ut om sine erfaringer med silikoninnlegg, og sier til Dagbladet at unge jenter bør vente før de velger å operere seg.

- Jeg følte meg mobbet og sett ned på. Den oppmerksomheten jeg fikk var ikke særlig flatterende og jeg ønsket at folk skulle se meg og ikke bare de store puppene mine, sier Øien.

Videre forteller 29-åringen at hun ikke er imot plastisk kirurgi, og at det bør være en privatsak.

- Men jeg mener fortsatt at det burde være 25-års grense og at man skulle hatt noen samtaler med psykolog for å se om det finnes andre muligheter enn å operere i en frisk kropp, sier hun til Dagbladet.

TV-kjendisen vet godt hvordan det er å være usikker på seg selv, og forteller at en plastisk operasjon ikke hjelper på usikkerheten.

- Jeg kan med sikkerhet si at for meg ble ikke den usikkerheten borte med en operasjon. Er man ung, bør man ta seg tid til å modne før man velger å ta et valg om å operere i en frisk kropp.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Gikk opp fire kilo i rene muskler!