FORTSATT VENNER: Det er ingen vonde følelser mellom Gwyneth Paltrow og Chris Martin som fortsatt bor sammen - tre måneder etter at de fortalte at de skilles.
FORTSATT VENNER: Det er ingen vonde følelser mellom Gwyneth Paltrow og Chris Martin som fortsatt bor sammen - tre måneder etter at de fortalte at de skilles. Vis mer

Bor sammen tre måneder etter bruddet

Gwyneth Paltrow og Chris Martin holder sammen for barna.

Publisert

SEOGHØR.NO: Chris Martin (37) har blitt observert på flere stevnemøter med Rihanna (26) etter bruddet fra kona Gwyneth Paltrow (41). Men hva synes hans nye flamme om at han fortsatt bor med eksen?

Chris og Gwyneth bor fortsatt sammen i sitt felles hus i Brentwood. Det melder E! News. Kort tid etter at bruddet ble annonsert i mars kjøpte de et nytt luksushus i strandområdet Malibu og det ble antatt at Chris skulle bo her når han flyttet ut av parets felles hjem. Istedet har eksene tilbrakt flere helger her sammen med barna Apple (9) og Moses (7).

Sammen for barna

SKJERMER BARNA: Kjendisforeldrene er opptatt av å holde barna Apple og Moses hverdag så normal som mulig.  Foto: Stella Pictures
SKJERMER BARNA: Kjendisforeldrene er opptatt av å holde barna Apple og Moses hverdag så normal som mulig. Foto: Stella Pictures Vis mer

Selv om Chris skal ha utviklet sterke følelser for Rihanna har det også blitt spekulert i om han og Gwyneth vil finne tilbake til hverandre. De blir stadig observert sammen og nylig «hygget de seg sammen som et romantisk par» på en restaurant i California.Andre tror de beholder en vennskapelig tone kun for barnas skyld.

- De prøver å holde alt stabil for barna. De tilbringer fortsatt mye familietid sammen og har ikke forandret mye etter at bruddet ble kjent. De har tatt av gifteringene, men ellers virker de nærmere hverandre enn noen gang, sier en kilde til E! News.

Nyheten om bruddet ble annonsert på Paltrows egen hjemmeside og skuespilleren gjorde det klart at det ikke var noen dramatikk som lå bak.

- Det er med et hjerte fullt av sorg vi har bestemt oss for å separeres. Vi har kommet til den konklusjonen at selv om vi elsker hverandre veldig høyt, så vil vil likevel gå hver til vårt.

LES OGSÅ: Var det Chris som dumpet Gwyneth?

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer