FÅR SKRYT: – Hun er en fantastisk artist, et fantastisk menneske, en herlig kjæreste og låtskriver. Elisabeth er rett og slett en god rollemodell! skryter Elisabeths kjæreste, Thomas Eriksen. Foto: Tor Lindseth, Se og Hør
FÅR SKRYT: – Hun er en fantastisk artist, et fantastisk menneske, en herlig kjæreste og låtskriver. Elisabeth er rett og slett en god rollemodell! skryter Elisabeths kjæreste, Thomas Eriksen. Foto: Tor Lindseth, Se og HørVis mer

Bor sammen i brorens leilighet

Den norske popsangeren avslører at hun ofte får selskap.

SEHER.NO: I fjor sommer ble popsanger Elisabeth Carew og musikkprodusent Thomas Eriksen, broren til Tone Damli Aaberges manager, David Eriksen, et par. Men det er ikke ofte at de to har vist seg sammen offentlig. Det gjorde de derimot da Sandra Lyng Haugen feiret sin 22-årsdag på utestedet Barbeint i Oslo sist lørdag.

– Vi er ikke samboere ennå, men når jeg er i byen, noe jeg er ganske ofte, bor vi sammen, forteller Elisabeth til Se og Hør Weekend.

Ifølge bladet bor hun nesten fast i sin fotballspillende bror John Carews leilighet på eksklusive Frogner, selv om hun fortsatt har bostedsadresse i Lørenskog.

– Hun er en fantastisk artist, et fantastisk menneske, en herlig kjæreste og låtskriver. Elisabeth er rett og slett en god rollemodell! skryter Thomas Eriksen til Se og Hør.

Har du et kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Fikk kjendisråd fra storebror

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.