SKREMT: Natt til fredag ble Helene Rask truet av en tidligere nær venn. Nå har hun anmeldt personen, og bor på hemmelig adresse. Foto: Per Ervland
SKREMT: Natt til fredag ble Helene Rask truet av en tidligere nær venn. Nå har hun anmeldt personen, og bor på hemmelig adresse. Foto: Per ErvlandVis mer

Bor på hemmelig adresse etter trusler

Helene Rask har anmeldt en nær bekjent, etter at denne og fem kompiser skal ha truet med å kaste modellmammaen ut fra åttende etasje.

SEHER.NO: Helene Rask (27) har anmeldt en nær bekjent etter at personen og hans fem kompiser angivelig skal ha truet med å kaste henne ut fra åttende etasje, skriver Her og Nå.

Det var natt til fredag at Helene ble vekket av at en tidligere nær venn og fem av hans kompiser raste inn i hennes leilighet på Aker Brygge.

Politiet stormet senere leiligheten, da Helene hevdet at hun følte seg overfalt av det motsatte kjønn.

Til politiet skal Helene ha forklart at gjengen oppførte seg både voldsomt og truende. Guttene skal blant annet ha truet med å kaste henne ut fra åttende etasje i leiligheten.

Den tidligere glamourmodellen bekrefter hendelsen overfor Her og Nå, men sier hun er for sjokkert til å utdype noe mer.

- Nå bor jeg på hemmelig adresse, hevder hun.

Sentrum politistasjon i Oslo bekrefter at det i forrige uke var en episode der Helene Rask ble utsatt for ubehageligheter, og at forholdet er anmeldt.

Også Rasks naboer på Aker Brygge la merke til bråket natt til fredag.

- Det var sikkert seks personer fra politiet som stormet leiligheten, forteller en nabo til Her og Nå.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: - Ville ikke gjort det samme igjen