BOR PÅ MOTELL: Filmstjernen Carey Mulligan har valgt å ta inn på et billigmotell etter bruddet med Shia LaBeouf.  Foto: All Over Press
BOR PÅ MOTELL: Filmstjernen Carey Mulligan har valgt å ta inn på et billigmotell etter bruddet med Shia LaBeouf. Foto: All Over Press Vis mer

Bor på billigmotell etter bruddet

Filmstjernen hjemløs etter at det ble slutt med kjæresten.

Publisert
SEHER.NO: I forrige uke kunne en rekke amerikanske medier melde at forholdet mellom den britiske filmstjernen Carey Mulligan (25) og «Transformers»-helten Shia LaBeouf (24) hadde tatt slutt.

Årsaken skal angivelig være at LaBeouf har blitt koblet opp mot «Transformers 3»-motspiller og Victoria's Secret-modell Rosie Huntington-Whiteley.

Mulligan, kjent fra filmer som «An Education» og «Wall Street 2: Money Never Sleeps», flyttet i helgen ut av LaBeoufs millionhjem i LA, og er nå «hjemløs».

Istedet for å ta inn på et luksushotell, noe hun helt klart har råd til, valgte imidlertid 25-åringen å flytte til et superbillig motell i utkanten av LA, skriver Daily Mail.

Mulligan, som tjener opp mot 32 millioner kroner per film, betaler rundt 600 kroner på hotellet, som ligger kun noen meter fra en forurenset motorvei og horestrøket i filmbyen.


Ifølge ansatte på Best Western-motellet bor hun på et standard-rom og lever et relativt tilbaketrukkent og stille liv når hun ikke er på opptak til filmen «Drive».

- Dette er mer et sted for backpackere, studenter og de på et stramt budsjett. Vi er stolte over at hotellet er rent og ryddig, men det er en lang vei fra glamouren i Hollywood. Jeg ble kjempeoverrasket da jeg så Carey gå gjennom lobbyen. Du ville forventet at hun bodde på the Four Seasons, ikke her, sier en ansatt til Daily Mail.

- Hun har ikke bedt om noe spesielt og ønsker ikke å bli behandlet noe annerledes enn de andre gjestene. Hun holder seg for seg selv og virker ganske fornøyd.

Mulligan skal ha bestemt seg for å bo i LA frem til innspillingen er over, men ønsker deretter å flytte tilbake til Storbritannia.

- Hun har ikke mye ting og bor i kofferten sin. Hun har ikke så mange venner her i LA. De nærmeste vennene er PR-folkene hennes, sier en kilde nær stjernen.

Ifølge 25-åringens venner ønsket hun opprinnelig å ta forholdet med LaBeouf ett skritt videre, noe han ikke ønsket. Og skuespillerinnen skal ha blitt svært lei seg over ryktene om hans forhold til Rosie Huntington-Whiteley.

- Carey ble veldig lei seg over ryktene om ham og Rosie. Hun dro til Chicago for å besøke ham på settet i august, men det gikk ikke etter planen. Shia var veldig kald mot henne. Ting ble bare verre, og de gjorde det slutt fordi Shia sa at de begge var for travle med deres karrierer. Når «Drive» er ferdig planlegger hun å flytte hjem, sier en venn av Mulligan.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.LES OGSÅ: - Jeg var for tynn til å kunne fungere
Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer