PLAGET AV TUNGE BRYST: - Jeg kjenner at jeg er jeg er litt tung på framsiden, sier Kendra Wilkinson, som nå vurderer å gjøre brystene mindre. Foto: All Over Press
PLAGET AV TUNGE BRYST: - Jeg kjenner at jeg er jeg er litt tung på framsiden, sier Kendra Wilkinson, som nå vurderer å gjøre brystene mindre. Foto: All Over PressVis mer

- Bør jeg gjøre noe med puppene?

Den tidligere Playboy-modellen vurderer brystreduksjon.

SEHER.NO: Den tidligere Playboy-modellen Kendra Wilkinson (24)  ble i desember mamma til lille Hank Baskett IV. Forrige uke gjestet hun TV-showet ”Lopez Tonight”, og i showet rådførte hun seg med publikum om noe helt annet enn barneoppdragelse.

- Jeg kjenner at jeg er jeg er litt tung på framsiden. Hva, synes dere - skal jeg operere dem?

Wilkinson fikk umiddelbart et rungende nei fra publikum i form av buing. Men det er ikke bare utenforstående som er kritiske til at 24-åringen nå vurderer å gjøre brystene sine mindre.

- Jeg kommer definitivt til å savne dem, sa kjæresten hennes, Hank Baskett, som også var invitert til programmet - og som samtidig understreket at han støtter kjæresten uansett hva hun bestemmer seg for.


Kendra Wilkinson slo igjennom i dokussåpen "Girl next door". I serien fikk seerne følge Kendra, Holly Madison og Bridget Marquardtda de bodde sammen med playboykongen Hugh Hefner i hans Playboy Mansion.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901:

LES OGSÅ: Hun fødte for bare to måneder siden