VET Å SKO SEG: Victoria Beckham midt i et baseballkast for laget Dodgers. Sjekk ut skoene! Foto: All Over Press
VET Å SKO SEG: Victoria Beckham midt i et baseballkast for laget Dodgers. Sjekk ut skoene! Foto: All Over PressVis mer

Bor gjerne i trygdebolig

- Jeg kunne godt ha bodd i en trygdebolig med David, kommer det fra Victoria.

SEHER.NO: Med David beckham som far til sine barn, mange millioner i banken og en garderobe de fleste ville ha misunnet henne, sjokkerer Victoria med å si at hun gjerne kunne bodd i en trygdebolig.


Hun påstår også at så lenge David er ved hennes side kunne hun gladelig bytte livet i Bechingham Palace for en jobb i en bank.


- Jeg ville helt klart valgt David foran alle penger og kjendisstatusen, forteller hun til OK! magazine.


- Jeg ser ofte helt normale par som er ferdige med jobben og sitter i bilen sin på veien hjem for å lage middag. Det virker veldig hyggelig, men man vil alltid ha noe man ikke har, sier hun.


David har selv uttalt at han ville likt Victoria selv om hun hadde jobbet i kassen på supermarkedet.


Litt vanskelig å tro, men hvem er vi til å dømme?


En ting som er helt sikkert er at vi lite trolig vil se Victoria og David flytte inn i en trygdebolig med det første. De er ventet å flytte til LA- villaen i midten av juli.


Foreløpig er det bare Victoria som har oppholdt seg i California, hun er nemlig i gang med å spille inn et reality show om flyttingen fra Storbritannia til USA. Serien vil bli sendt på TVNorge til høsten.


I ett av opptakene som ble gjort til realityserien ble Victoria sett på baseballbanen iført noen litt uvanlige "joggesko". Kanskje ikke så overraskende, Posh har selv uttalt at høye hæler er fashion regel nummer 1!