Bor fortsatt hos pappa

- Han er som en mor for meg...

BOR HOS FAREN: Petter Pilgaard avslører at han i en alder av 30 år, fortsatt bor sammen med faren sin. Men snart skal han på leilighetsjakt. Foto: Seher.no/Anders Myhren
BOR HOS FAREN: Petter Pilgaard avslører at han i en alder av 30 år, fortsatt bor sammen med faren sin. Men snart skal han på leilighetsjakt. Foto: Seher.no/Anders Myhren Vis mer
SEHER.NO: Den tidligere vinneren av reality-serien «Paradise Hotel», Petter Pilgaard (30), er for tiden i et velfungerende forhold med kjæresten Mari Haugersveen (27).

Men paret bor ikke sammen. I et nytt intervju med bladet Mag, forteller Pilgaard at han ennå ikke har flyttet ut hjemmefra.

- Jeg stresser ikke i det hele tatt. Jeg mener, jeg er 30 år, og jeg har ikke flyttet ut hjemmefra ennå. Jeg flyttet ut en periode da jeg studerte, men så flyttet jeg hjem igjen, og så kom jeg meg aldri helt ut. Nå skal jeg snart på leilighetsjakt igjen, det er på tide, sier han til bladet.

I intervjuet snakker 30-åringen om sitt spesielle forhold til sin egen far, som han bor sammen med.

- Jeg er veldig glad i mamma, men forholdet mellom pappa og meg har alltid vært spesielt. Han er som en mor for meg. Mamma hadde helt sikkert stilt opp hun også, men det har blitt sånn at jeg ikke trenger å spørre henne siden jeg snakker så mye med pappa. Han vet hva som skjer, og så er han der bare.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Petter Pilgaard og kjæresten om rykteflommen