Bor alene i Michael Jacksons luksushjem

Paris Jackson har søkt tilflukt fra resten av familien i boligen til sin berømte pappa.

FLYTTET INN I MICHAEL JACKSONS TIDLIGERE HJEM: Paris Jackson har flyttet for seg selv. Huset hun har valgt, har tidligere vært hjemmet til hennes avdøde pappa, popstjernen Michael Jackson. Foto: Ap
FLYTTET INN I MICHAEL JACKSONS TIDLIGERE HJEM: Paris Jackson har flyttet for seg selv. Huset hun har valgt, har tidligere vært hjemmet til hennes avdøde pappa, popstjernen Michael Jackson. Foto: Ap Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Etter at Michael Jackson døde brått i 2009, blir dødsboet hans forvaltet på vegne av hans tre barn Prince Michael (19), Paris (18) og Prince Michael II (16) (også kjent som Blanket), inntil de er gamle nok til å ta over.

Nå har imidlertid Paris fått forvalternes tillatelse til å flytte inn i et av Michaels tidligere hjem.

Ifølge nettsiden TMZ er det ikke den berømte «Neverland»-ranchen, men Jackson-familiens tidligere luksushjem i Encino, California, som er datterens nye adresse.

- Paris ville ikke lenger bo under samme tak som sin bestemor, og familien ønsket ikke at hun skulle flytte hvor som helst.

- Derfor kom forslaget om å bo i Encino, sier en kilde til nettsiden.

Saken fortsetter nedenfor.

FIKK BESØK AV DISNEYSTJERNER: I 1984 bodde MIchael Jackson i Encino. Her har han fått besøk av flere av de kjente figurene fra fornøyelsesparken Disneyland. Foto: Ap
FIKK BESØK AV DISNEYSTJERNER: I 1984 bodde MIchael Jackson i Encino. Her har han fått besøk av flere av de kjente figurene fra fornøyelsesparken Disneyland. Foto: Ap Vis mer

Ifølge TMZ skal Paris ha sagt til forvalterne at hun i praksis eier huset gjennom arven Michael Jackson satte av til henne, mens han levde, og ingen sa henne i mot.

Foreløpig skal Paris ha tatt bolig i gjestehuset på eiendommen, fordi hovedbygningen er under oppussing.

18-åringen og kjæresten Michael Snoddy har på sine Instagramsider lagt ut flere bilder av seg selv på eiendommen.

Men kilder TMZ har snakket med hevder kjæresten ikke har flyttet inn med Paris, men kun besøker henne ofte på luksuseiendommen.

La Familia! #newpuppy #Kenya&Koa

A photo posted by Michael Snoddy (@michaelsnoddy) on

Saken fortsetter nedenfor.

Eiendommen i Encino ble ifølge New York Post kjøpt av Michael Jacksons far, Joe Jackson, da Michael og flesteparten av hans søsken gjorde stor suksess med popgruppen Jackson 5.

Michael bodde der fram til han flyttet inn på «Neverland» i 1988.

Etter at «The King of Pop» gikk bort i 2009, har forvalterne av dødsboet hans kranglet med hans mor Katherine om hvem som er de rettmessige eierne av huset.

Hverken Paris Jackson eller noen av de andre medlemmene i Jackson-familien har foreløpig kommentert de siste påstandene.

LES OGSÅ: - Natalie Portman er gravid

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer