PINLIG MØTE: Aniston unngikk det som fort kunne bli et pinlig møte med eksmannens forlovede. Nå er Aniston sammen med Justin Theroux. Foto: Stella Pictures
PINLIG MØTE: Aniston unngikk det som fort kunne bli et pinlig møte med eksmannens forlovede. Nå er Aniston sammen med Justin Theroux. Foto: Stella PicturesVis mer

Booket om flytur for å slippe Angelina

Flyansatt hindret meget pinlig møte på første klasse.

SEOGHØR.NO: Jennifer Aniston (44) unngikk det som fort kunne bli et pinlig møte, da hun skulle fly fra Los Angeles til London på søndag.

Den britiske avisen Daily Mail skriver at Aniston booket om flyturen, da hun fant ut at Angelina Jolie skulle med det samme flyet.

Begge stjernene hadde billetter på første klasse under reisen, men Aniston ville unngå å møte Jolie.

Jolie er forlovet med Brad Pitt, som forlot Aniston i 2005, like før han ble sammen med Angelina. De to fant kjærligheten under innspillingen av filmen «Mr. & Mrs. Smith».

Daily Mail skriver at det var en ansatt ved flyselskapet som tok kontakt med Anistons assistenter, da det ble klart at Jolie skulle på samme fly.

Dermed forandret Aniston billetten, og fløy til London dagen etter isteden. Hun er til stede i England for å promotere sin nye film «We're the Millers.»

LES OGSÅ: - Jeg har lagt på meg litt