Bono til sykehus i Monaco

Nå svirrer ryktene om hjerteproblemer for rockestjernen.

DRAMATIKK: Rockeartisten Bono skal ifølge avisen Independte i forrige uke ha blitt sendt til sykehus i Monaco under sin sommerferie i Monaco, på grunn av hjerteklapp. Her er Bono avbildet under en ferie i Monaco i 2010. Foto: Stella Pictures
DRAMATIKK: Rockeartisten Bono skal ifølge avisen Independte i forrige uke ha blitt sendt til sykehus i Monaco under sin sommerferie i Monaco, på grunn av hjerteklapp. Her er Bono avbildet under en ferie i Monaco i 2010. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Kona til U2-vokalisten Bono ble sjokkert vitne til at 50-åringen ble rammet av kraftige smerter i brystet søndag, ifølge avisen Independent.

Ali Hewson kjørte selv sin ektemann til sykehuset i Monaco, hvor de to for tiden ferierer i sin luksusvilla i fyrstedømmet.

På sykehuset konstaterte legene at Bono hadde fått hjerteklapp, men etter å ha hatt ham til observasjon i 48 timer, ble sangeren friskmeldt.

Hjerteproblemene kommer ifølge avisen kort tid etter at Bono avsluttet en lang verdensturné med U2.

Også i fjor sommer ble sangeren tvunget til å oppsøke lege, og hasteoperere ryggen på grunn av en treningsskade i forkant av den samme turneén.

Til MSNBC avviser imidlertid en talskvinne for Bono at sykehusinnleggelsen hadde en dramatisk årsak.

- Det var en rutinekontroll, Bono er i fin form og nyter sin ferie med familien i Frankrike, sier hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ble mamma i ensomhet

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer