Prins Harry:

Bønnfalte Charles om å ikke gifte seg

Forsøkte å stanse bryllupet.

SKEPTISKE: Prins Harry og prins William var ikke positivt innstilt til dronning Camilla. Foto: Alkis Konstantinidis/Reuters/NTB
SKEPTISKE: Prins Harry og prins William var ikke positivt innstilt til dronning Camilla. Foto: Alkis Konstantinidis/Reuters/NTB Vis mer
Publisert

Prins Harrys (38) selvbiografi «Spare» er å finne i bokhyllene neste uke. Allerede nå har det blitt knyttet store forventninger til boken, og natt til torsdag ble det lekket nye oppsiktsvekkende detaljer.

Blant annet forteller prinsen om at det var prins William (40) og prinsesse Kate (40) som skal ha oppmuntret ham til å ta på seg det mye omtalte nazikostymet.

Nå skal flere detaljer fra «Spare» ha blitt lekket, som omhandler prinsens far og stemor, kong Charles (74) og dronning Camilla (75).

Ville ikke ha en «ond stemor»

Ifølge Daily Mail skal prins Harry og prins William ha bønnfalt faren om å ikke gifte seg med Camilla.

De fryktet at hun ville bli deres «onde stemor», ifølge avisen.

I boken blir det presisert at prinsebrødrene ikke ville stå i veien for farens forhold, men ba ham om å ikke gifte seg med henne etter deres mors død.

Ifølge Daily Mail forsøkte kong Charles å få sønnenes støtte før han ville be Storbritannia om å akseptere kjæresten.

I «Spare» skal prins Harry ha beskrevet det første møte med Camilla som en «injeksjon», og skal blant annet ha skrevet «lukk øynene og du vil ikke engang føle det».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.