Ryan Reynolds:

- Bønnfalt henne om sex

Den kjente skuespilleren åpner opp om romantisk togtur med det som til slutt ble hans kone. Og igjen er han i det spøkefulle hjørnet.

HETT PAR: Blake Lively ble kjent i 2011, og året etter giftet de seg. Fortsatt holder paret sammen. Foto: Carl Timpone / BFA / REX / NTB
HETT PAR: Blake Lively ble kjent i 2011, og året etter giftet de seg. Fortsatt holder paret sammen. Foto: Carl Timpone / BFA / REX / NTB Vis mer
Publisert

Skuespiller Ryan Reynolds (44) og «Gossip Girl»-stjerna Blake Lively (33) har vært sammen i nesten ti år, men 44-åringen husker likevel starten av forholdet deres som om det var i går.

Mandag gjestet nemlig Reynolds podkasten SmartLess, der han snakket med Jason Bareman, Sean Hayes og Will Arnett om hvordan han gikk fram for å kapre Livelys hjerte. Det skriver People.

Vis mer

Dro på dobbeldate

- Jeg møtte Blake i et mørkt univers kalt «den grønne lykt», sier 44-åringen, som refererer til filmen «Green Lantern», som de to spilte i sammen i 2011.

- Vi ble gode venner, og cirka halvannet år seinere dro vi på en dobbeldate der vi ikke datet hverandre, bedyrer han.

Reynolds og Lively holdt kontakten og fant sporadisk på hyggelige ting sammen i tida før de begynte å date skikkelig.

- Før vi visste ordet av det, så skulle hun til Boston. Jeg skulle også til Boston, så vi bestemte oss for å reise sammen. Vi kom oss på toget og dro til Boston. Jeg bønnfalt henne om å ha sex med meg, sier han spøkefullt.

Kjøpte hus og giftet seg

I podkasten får skuespilleren spørsmål om hvor raskt de gikk fra å date til å bestemme seg for at de ønsket en langsiktig forpliktelse. Reynolds beskriver det som «tatt ut av et eventyr».

- Ei uke seinere sa jeg at vi burde kjøpe et hus sammen. Og det gjorde vi.

Dermed var det virkelig gjort for paret, og 9. september 2012 giftet de seg i Sør-Carolina. Siden det har de også fått tre barn sammen, James (6), Inez (4) og Betty (snart 2).

Vis mer

Raynolds og Lively stiller ofte opp på rød løper sammen for å støtte hverandres filmer, og har også fått mye oppmerksomhet for å erte hverandre på sosiale medier.

Dro sex-spøk

Seinest i mai i år dro Reynolds en sex-spøk da han hyllet sin kone på Instagram i forbindelse med morsdagen.

«Det kan ikke bli sagt nok. Du er hjertet og sjela bak alle øyeblikk denne familien deler. Jeg er takknemlig for lyset og godheten du påfører livet vårt», skrev han innledningsvis til et bilde av seg selv og kona, før han fortsatte:

«Jeg ser deg i øynene til barna våre. Hver eneste latter. Hvert blunk og hvert tankefulle øyeblikk og sårbarhet. Det følsomme motet det krever å være en mor i 2021 er en handling av ren styrke og heltemot».

Etter disse svært varme ordelag skinte den som Reynolds-fansen kjenner i sosiale medier gjennom for alvor.

«Aldri hadde jeg sett for meg at anonym sex på et flyplasstoalett kunne føre til dette. Eller hvordan du ansatte Dog The Bounty Hunter for å finne meg. Uansett, er jeg heldig som får reflektere litt av solskinnet du skinner på oss. Gratulerer med morsdagen, elskling», skrev han den gang.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer