VILLE OPERERE SEG: En kvinnelig fan postet nylig en melding på Kim Kardashians Twitter-side og fortalte at hun planla å legge seg under kniven for å ligne tv-stjernen.  Foto: All Over Press
VILLE OPERERE SEG: En kvinnelig fan postet nylig en melding på Kim Kardashians Twitter-side og fortalte at hun planla å legge seg under kniven for å ligne tv-stjernen. Foto: All Over Press Vis mer

Bønnfaller kvinne om å unngå plastisk kirurgi

- Jeg skal operere meg fra hodet til tærne for å ligne Kim...

SEHER.NO: Realitystjernen Kim Kardashian har tidligere innrømmet at hun har benyttet seg av Botox, dette til tross for at hun bare er 29 år gammel.

Og tv-stjernen har også uttalt at hun ikke er imot plastisk kirurgi, selv om hun ikke har lagt seg under kniven enda.

Nå ser det imidlertid ut til at Kardashians uttalelser har hatt en negativ innvirkning på hennes kvinnelige fans.

I en desperat melding på Twitter-siden (ekstern link) til realitystjernen, skriver nemlig en kvinne at hun har tenkt å operere seg for å ligne Kardashian. Årsaken er at ektemannen hennes er en stor beundrer av den formfulle tv-stjernen, skriver Us Magazine. 

«Jeg skal ta plastisk kirurgi fra hodet til tærne for å ligne Kim Kardashian i neste uke, slik at ektemannen min ikke forlater meg. Han forguder henne», skriver kvinnen på Twitter.

En tydelig sjokkert Kardashian kom raskt med et svar til kvinnen, og bønnfalt henne om å ikke legge seg under kniven.

«NEI. Vær så snill, ikke gjør det. Ektemannen din bør elske deg for den du er. Ikke forsøk å være en annen. Jeg er sikker på at du er vakker både på innsiden og utsiden. Bare vær den du er. Vær fornøyd med den du er! Noen vil sette pris på deg og elske deg akkurat slik du er», skrev Kardashian tilbake.


I tillegg til at Kim tidligere har innrømmet å ha brukt Botox,  har det lenge gått rykter om at hun skal ha operert nesen.

Dette har imidlertid tv-stjernen benektet på det sterkeste.

- Jeg er ikke imot plastisk kirurgi, og jeg har prøvd Botox, men det er det eneste jeg har gjort. Jeg har aldri operert nesen min. Jeg har alltid ønsket å gjøre det, men så var jeg hos legen som viste meg hvordan det ville bli hvis jeg gjorde det, og det passet bare ikke. Jeg ville ikke sett ut som meg selv lenger, har Kardashian tidligere uttalt.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:
- Jo, jeg er da singel