Bonham Carter er gravid

Skuespillerinnen venter sitt andre barn med ektemannen Tim Burton.

LYKKELIGE: Tim og Helena venter sitt andre barn i desember. Foto: Stella Pictures
LYKKELIGE: Tim og Helena venter sitt andre barn i desember. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: For tiden "Harry Potter"-aktuelle Helena Bonham Carter (41) og hennes regissør-ektemann Tim Burton (48) er i lykkelige omstendigheter, melder People.


- De er veldig glade for å vente sitt andre barn senere i år, sier Helenas representant, Karon Maskill, ifølge magasinet.


Den britiske skjønnheten, som slo gjennom de engelske gammelsosietetsfilmene "Howards End" og "A Room with a View", er allerede fire måneder på vei. Fra før har det stjerneparet den tre år gamle sønnen Billy Raymond.


Tim Burton er hjernen bak noen av Hollywoods mest særskilte filmer og har samarbeidet spesielt mye med Johnny Depp (44). I to av sine siste filmer har han også hatt sin kone på rollelisten. Helena spiller i både "Big Fish" og "Charlie og sjokoladefabrikken".


For Bonham Carter sin skyld får vi håpe at graviditeten ikke er like kvalmefremkallende som innspillingen av "Harry Potter og Føniksordenen".


LES OGSÅ: Fødte sine egne barnebarn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer