UTRO: Mandag innrømmet «Bones»-stjernen David Boreanaz at han har vært utro mot kona Jamie Bergman.  Foto: All Over Press
UTRO: Mandag innrømmet «Bones»-stjernen David Boreanaz at han har vært utro mot kona Jamie Bergman. Foto: All Over Press Vis mer

Bones-stjerne utro med Tigers elskerinne

- Ekteskapet mitt har blitt svertet av mine sidesprang.

SEHER.NO: Utroskap ser nesten ut til å ha blitt den nye trenden i kjendisverdenen.

Golf-ess Tiger Woods er nemlig ikke den eneste som har sjokkert med sine utroskapsskandaler de siste månedene.

Nylig kunne Take That-stjernen Mark Owen også avsløre at han hadde hatt sex med ti ulike kvinner i løpet av tiden har har vært sammen med sin kone, og rett etter Oscar-utdelingen i februar ble det kjent at Sandra Bullocks ektemann, Jesse James, også har vært utro med flere kvinner.

Nå er det imidlertid «Bones»-stjernen David Boreanaz (40) som har stått frem og fortalt om sine utenom-ekteskapelige aktiviteter, skriver Radar Online. 

Skuespilleren ble mandag tvunget til å bekrefte utroskapet, etter at kvinnen han hadde en affære med kontaktet kjendisadvokaten Gloria Allred og truet med å lekke historien til mediene.

- Ekteskapet mitt har blitt svertet av mine sidesprang. Jeg ønsker bare å være åpen og ærlig. Jeg var uansvarlig. Jeg var involvert med en kvinne som jeg hadde et forhold til. Hun spurte om penger og jeg følte at det var blackmail, sier tv-stjernen til People Magazine.  

At Boreanaz, også kjent fra «Buffy - the vampire slayer», har hatt et sidesprang er imidlertid ikke det eneste oppsiktsvekkende med saken.

Ifølge Radar Online er nemlig kvinnen skuespilleren har hatt en affære med ingen ringere enn Tiger Woods' elskerinne Rachel Uchitel.

Og desto mer sjokkerende er avsløringen om at Boreanaz skal ha hatt affæren med Uchitel mens hans kone gjennom ni år, Jaime Bergman, var gravid.  

Ryktene om at Boreanaz og Uchitel har hatt en affære begynte å svirre allerede i oktober i fjor, da Star magazine skrev en sak om det.

Nå har altså tv-stjernen bekreftet forholdet, men forsøker likevel desperat å redde ekteskapet sitt.

- Vi jobber med ekteskapet vårt. Vi forsøker å reparere det som har blitt så hardt skadet, sier han.

Det spørs imidlertid om kona klarer å tilgi Boreanaz etter at det sent mandag kveld ble kjent at han skal ha hatt en affære med nok en kvinne som er representert av Allred. 

Ifølge kjendisadvokaten har det aldri vært snakk om blackmail fra den første kvinnens side. 

- Det er typisk av en mannlig kjendis å påstå. Det er ingen ting som tyder på det i denne saken. Det stemmer at jeg representerer en kvinne som har hatt en affære med han. Nå angriper han henne og jeg regner med at hun ønsker å stå frem med sin side av saken, slik at sannheten kommer frem, sier Allred til Radar Online.  

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901


LES OGSÅ:  - Innrømmet utroskap med 120 kvinner