Bondesøstre jakter på kjærligheten

- Nå får vi jo svart på hvitt hvem som er mest attraktiv på markedet, spøker Wenche Fremo, som kjemper mot søsteren Bente i «Jakten på kjærligheten».

ÅRETS BØNDER: Disse skal kjempe om flest frierbrev i høst. Fra venstre Per Ove Løvik, Linda Bjørnes, Roar Husetuft, programleder Marthe Sveberg Bjørstad, Bente Fremo, Wenche Fremo og Svein Bøylestad. Foto: TV 2
ÅRETS BØNDER: Disse skal kjempe om flest frierbrev i høst. Fra venstre Per Ove Løvik, Linda Bjørnes, Roar Husetuft, programleder Marthe Sveberg Bjørstad, Bente Fremo, Wenche Fremo og Svein Bøylestad. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: TV 2s suksessprogram «Jakten på kjærligheten» er snart i gang igjen, og i år er det blant annet to søstre som skal kjempe om flest frierbrev i programmet.

Til sammen er det seks bønder som kjemper om å komme videre i programmet når åttende sesong starter opp neste uke. Bare fire av dem vil bli fulgt utover hele høsten.

Søstrene Bente (26) og Wenche (31) Fremo fra Trøndelag er to av deltakerne.

- Det blir spennende. Nå får vi jo svart på hvitt hvem som er mest attraktiv på markedet, ler Wenche til VG, før hun legger til at de satser på at begge går videre.

De to har delt tomannsbolig siden de kjøpte hus sammen i oktober i fjor.

- Jeg håper på å treffe den rette. Det er ingen som kommer og inviterer meg på kaffe når jeg er her ute og kjører traktor, sier Bente Fremo til VG.

Mens Bente jobber på hestegården i Buvika, jobber storesøster som kunderådgiver i Trondheim og har et bar på fem år fra et tidligere forhold.

Utover de to søstrene er årets bønder: Per Ove Løvik (54) fra Sumadal, Linda Bjørnes (36) fra Inderøy, Roar Husetuft (29) fra Førde og Svein Bøylestad (27) fra Froland.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Fridde til frieren hjemme i stua

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer