Bondebryllup for "Jakten"-Inga

Men måtte bytte ut bryllupskjolen...

ALENE PÅ FEST: Allerede på avslutningsfesten til Jakten på kjærligheten kom Inga Berit Lein alene på fest.   Foto: SCANPIX
ALENE PÅ FEST: Allerede på avslutningsfesten til Jakten på kjærligheten kom Inga Berit Lein alene på fest. Foto: SCANPIX Vis mer
SEHER.NO: Populære Inga Berit Lein (27) fra første runde med "Jakten på kjærligheten" i 2004 fant kjærligheten. Men ikke på TV. Kort tid etter serien var det klart at hennes utkårede i serien, Henning André Andersen, ikke var den rette. 

I steden for falt hun for sambygdingen Svein Jarle Bjørnås (32), som ikke hadde sendt henne frierbrev. To år senere ble de forlovet, og nå er bryllupet like rundt hjørnet.

Nærmere sagt til helgen, da er det duket for skikkelig bondebryllup, melder Her og Nå.

- Det aller meste er klart. Vi begynte ganske tidlig å planlegge. Nesten litt for tidlig, sier hun til bladet.

En av tingene i planleggingen som gikk litt skeis, det var brudekjolen.

Inga drømte nemlig om å bruke en brudekjole som hun hadde arvet fra sin mor. Ifjor satt den som et skudd, men i år passet den rett og slett ikke lenger.

- Kjolen passet i fjor, men ikke i år. Det er litt trist, forteller hun.

Men hun forteller at hun også er svært fornøyd med sin nye kjole, som har en enkel stil.

- Vi ønsker oss barn sammen også, men ikke før etter bryllupet, sa Lein til Hjemmet da hun snakket om bryllupet i november.

De to møtte hverandre på et utested i Verdal i oktober 2004. Svein Jarle gikk bort til henne og sa han hadde så lyst til å danse med en kjendis.

I januar 2005 flyttet de sammen, og Jarle, som jobbet i sportsbutikk og var brannmann, ble bonde.

- Du fikk laget mye god reklame for deg selv, og hadde det ikke vært for det, er det ikke sikkert vi ville møtt hverandre, sier Svein Jarle om forlovedens deltakelse i "Jakten på kjærlighten."

Har du et kjendistips? Tips oss på Seher@seher.no

LES OGSÅ: Oppmuntrer til bygdeliv