STÅR MELLOM FIRE: Guro Huseby har innrømmet at hun er forelsket. Akkurat nå gjenstår det fire friere i programmet. De fire er Tore Molde, Stian S. Gjøsund, Svein Are Trollsås og Åsmund Wold Johannesen. Foto: Asker
STÅR MELLOM FIRE: Guro Huseby har innrømmet at hun er forelsket. Akkurat nå gjenstår det fire friere i programmet. De fire er Tore Molde, Stian S. Gjøsund, Svein Are Trollsås og Åsmund Wold Johannesen. Foto: AskerVis mer

Bonde-Guro fikk munnkurv av TV 2

- Jeg har fått beskjed om ikke å si for mye, innrømmer Guro Huseby.

SEHER.NO: Det var 10. oktober at "Jakten på kjærligheten"-bonde Guro Huseby var på plass i Senkveld-studio for å være dommer i melkeduellen mellom Thomas og Harald og Madcon-gutta. Der innrømmet hun at hun har blitt forelsket i løpet av innspillingen av det populære programmet.

- Ja, sa Huseby og nølte litt før hun sa: - Jeg er vel det.

Det fikk TV 2 til å ta affære. Umiddelbart etterpå fikk nemlig 27-åringen "munnkurv" av TV-kanalen. Dermed får hun ikke lenger lov til å snakke så åpent om sin videre "Jakten"-skjebnen.

- Snakker litt vel mye
Til Seher.no innrømmer bonde-jenta at hun har fått restriksjoner om å holde igjen når hun snakker med mediene.

- Jeg har en tendens til kanskje å snakke litt vel mye noen ganger. Men jeg har fått beskjed om ikke å si for mye, ja, bekrefter hun.

- Fikk du beskjed om dette etter du fortalte om at du er forelsket?

- Ja, etter at jeg sa akkurat det, rant det nesten over av spørsmål. Derfor fikk jeg beskjed om å ikke røpe for mye i tiden framover, sier hun.

Guro Husebys utspill i "Senkveld" tyder muligens på at hun har funnet kjærligheten med en av deltagerne i serien.

Hvem som har sjarmert henne i senk ville hun naturlig nok ikke ut med, men det som er sikkert er at det gjenstår kun fire friere - og at det derfor må være snakk om enten Tore Molde, Stian S. Gjøsund, Svein Are Trollsås eller Åsmund Wold Johannesen.


- Var aldri i tvil
Munnkurv eller ei. Guro Huseby tenker seg godt om, men letter likevel ytterligere litt på sløret i forhold til den av guttene hun fant mest tonen med.

- Jeg har taushetsplikt, men jeg tror seerne vil få se flere veldig fine episoder utover - med både romanser og spenning. Selv har jeg aldri vært i tvil om at jeg gjorde et rett valg, så får man bare håpe at han tenker det samme, sier hun.

Flere medier skrev etter forrige tirsdags episode at Guro var ute på reise med sin utkårede frier.

Overfor Seher.no bekrefter hun at hun for ikke så lenge siden kom hjem fra turen - og at hun dermed er ferdig med innspillingen av årets program.

- Vi har vært på ferie, ja, men jeg kan ikke si noe om hvordan det gikk. Akkurat det er jo en stor del av den siste episoden, sier Guro Huseby, som tirsdag kveld kan se seg selv på TV igjen - i episoden der de fire frierne skal flytte inn på gården.

- Det var litt rart å få fire stykker inn på gården samtidig, spesielt når man skulle gjøre i stand huset og sånne ting. Når det gjelder friernes kunnskaper om gårdsbruk kan jeg vel si at det var ganske varierende, for noen var det nok en helt ny tilværelse, sier hun til Seher.no.

- Ingen konsekvenser
Presseansvarlig for "Jakten på kjærligheten", Katrine Wergeland, tilbakeviser at kanalen tok en spesifik prat med Guro Huseby etter utspillet om at hun var forelsket.

- Akkurat nå har vi kommet ganske langt i prosessen, vi er ferdige med alle opptak. At hun sier at hun er forelsket vil ikke gi noen konsekvenser, sier hun til Seher.no.

- Hva har deltagerne lov- og ikke lov til å si i forbindelse med programmet?

- Avtalen er at de ikke skal si noe som røper ting for seeren. For eksempel hvem de falt for og så videre.

- Stemmer det at dere tok en prat med Guro etter at hun sa hun var forelsket?

- Vi snakker med deltagerne hele tiden, vi. Men jeg kan ikke si hva vi snakker med deltagerne om, sier Katrine Wergeland til Seher.no.

"Jakten på kjærligheten" sendes på TV 2 tirsdag klokka 20.00.

Har du et tips om "Jakten på kjærligheten"-deltagerne eller andre kjendistips? Tips oss her!

LES OGSÅ: Derfor dumpet han TV-bonden