I TRØBBEL: Tidligere Bond-stjerne George Lazenby beskyldes for vold mot sine to tidligere koner. Foto: All Over Press
I TRØBBEL: Tidligere Bond-stjerne George Lazenby beskyldes for vold mot sine to tidligere koner. Foto: All Over PressVis mer

- Bond-stjerne banket meg opp

Anklages for å ha slått kona da hun var gravid i femte måned.

SEHER.NO: Tennis-esset Pam Shriver skal skilles fra den tidligere Bond-stjernen George Lazenby (68) etter seks års ekteskap. Shriver har beskyldt skuespilleren for å ha truet med å slå henne ihjel, og for å ha slått henne mens han var full. I tillegg skal han ha gitt alkohol til deres tre barn.

Lazenby selv har avvist alt som rent oppspinn. Men nå er en ny historie, som styrker Shrivers sak, kommet på banen.

Bond-stjernens tidligere kone, Christina Master, påstår nemlig at hennes daværende mann slo henne i ansiktet da hun var gravid i femte måned. Slagene førte til at hun skal ha brekt nesen - og dette i en tid da sønnen deres, Zack, lå for døden med kreft.

Samtidig hevder hun at han truet med å slå henne ihjel da hun fortalte ham at hun ville skilles. Så redd ble hun, at hun ikke turte forlate ham før i 1994.

Lazenby selv, som levde i ekteskap med Master i hele 24 år, mener at påstandene er ren fantasi, ubegrunnede - og uten hold i virkeligheten.

- Jeg skulle ønske at Christina kunne vise meg en legeerklæring, røntgenbilder eller fotografier, som viser at jeg skal ha brukket nesen hennes. Jeg har aldri noensinne slått henne, sier han i en uttalelse sendt ut fra hans talsmann, Michael Sands.

Datteren, Melanie Lazenby, støtter sin mor fullt ut.

- Min far har mobbet, ydmyket og krenket meg både fysisk og psykisk, og han har satt en følelse av frykt og mistro i meg, sier hun.

George hevder derimot at eks-kona og datteren vil ha hevn for sønnens død. Zack døde av kreft i en alder av 19 år.

- Melanie prøver hele tiden å hevne seg for den feilen.

Har du et kjendistips? Tips oss her!

LES OGSÅ: "James Bond" skilles