Bond-pike funnet død

- Det er den verste dagen i livet mitt, sier ektemannen.

GIKK BORT: Den tidligere Bond-piken Angela Scoular ble mandag funnet død i sitt hjem i Storbritannia. Her er hun i rollen som Ruby Bartlett i Bond-filmen «On Her Majesty's Secret Service» fra 1969
GIKK BORT: Den tidligere Bond-piken Angela Scoular ble mandag funnet død i sitt hjem i Storbritannia. Her er hun i rollen som Ruby Bartlett i Bond-filmen «On Her Majesty's Secret Service» fra 1969 Vis mer
SEHER.NO: Den tidligere James Bond-piken Angela Scoular er død etter at hun ble funnet livløs i sitt eget hjem mandag.

Scoular ble 65 år gammel.

Ifølge Daily Mail, har politiet ennå ikke fastslått dødsårsak, men det skal være mistanke om selvmord, etter at det ble klart at skuespilleren - som blant annet spilte sammen med norske Julie Ege i Bond-filmen «On Her Majesty's Secret Service» - hadde svelget kjemikalier før hun døde.

Scoular slet i lang tid med tarmkreft før hun døde.  

Hennes ektemann, skuespilleren Leslie Phillips, sier til Daily Mail at han tror kona valgte å ta sitt eget liv, fordi hun ikke lenger ville leve med smertene.

- Det er den verste dagen i livet mitt. Jeg ante ikke at hun skulle ta sitt eget liv, men jeg hadde en mistanke om at det var en mulighet, fordi hun hadde gitt tapt for sykdommen. Hun hadde en forferdelig tid på slutten.

- Hun gjorde sitt beste, men ble nedtrykt. Kreft tar deg helt ned til bunnen, sier Phillips, som giftet seg med Scoular i 1982, til avisa.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: James Bond-komponist døde