Bon Jovi vil bli guvernør

Rocker Jon Bon Jovi skal ha ønsker om en karriere i amerikansk politikk.

SUKSESS: Rockegruppa Bon Jovi har hatt kjempesuksess de siste 20 årene.  Foto: All Over Press
SUKSESS: Rockegruppa Bon Jovi har hatt kjempesuksess de siste 20 årene. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Bon Jovi-vokalist Jon Bon Jovi (45) ønsker å bli guvernør i New Jersey, skriver Azcentral.com.


45-åringen skal lenge ha hatt planer om å stille til valg. Det er også derfor han og kona har beholdt huset i New Jersey, på tross av at de nylig flyttet til SoHo-området i New York.


- Han er interessert i å stille til valg for guvernør-stillingen ja. Det er grunnen til at han opptrer på arrangementer for demokrater som Al Gore. Han har også ansatt PR-guruen Ken Sunshine, som tidligere jobbet for ordfører David Dinkins, sier kilder.


Også Bon Jovis talspersoner bekrefter at stjernen har diskutert en eventuell politisk karriere, men insisterer på at rockeren er altfor opptatt med sin nåværende musikerjobb til å bli guvernør.


- Jon har blitt forespurt flere ganger om han ønsker å stille til valg, men akkurat nå går hans "dagjobb" for bra, sier PR-guru Ken Sunshine.


Bon Jovi er ikke den første kjendisen som har ønsket seg en karriere innen amerikansk politikk. Tidligere action-helt Arnold Schwarzenegger forlot Hollywood for å bli guvernør i California. Også tidligere president Ronald Reagan endte sin filmkarriere for senere å slå seg ned i Det hvite hus.


Tidligere denne måneden avslørte Bon Jovi også at han solgte narkotika som ung.


- Jeg gjorde det dop-greiene da jeg var veldig ung, og ble voksen veldig ung på grunn av det. Jeg var en entreprenør allerede den gang, og kjøpte litt for så å prøve å tjene litt penger på det. Men jeg har aldri vært noen "dop-fyr". Jeg har alltid følt at jeg ikke har den mentale stabiliteten til å kunne holde på med det der, har stjernen sagt.


LES OGSÅ: - Skjult identitet avslørt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer