Bon Jovi forlot Norge med stil

Nå er det København som skal få oppleve rockerne

STJERNER: Frontmann Jon Bon Jovi kom først ut av hotellet og vinket til de mange fremmøtte. Foto: Anders Myhren, Seher.no
STJERNER: Frontmann Jon Bon Jovi kom først ut av hotellet og vinket til de mange fremmøtte. Foto: Anders Myhren, Seher.no Vis mer
SEHER.NO: Onsdag holdt den legendariske rockegruppa Bon Jovi konsert på Ullevaal Stadion i Oslo.

Allerede torsdag reiste bandmedlemmene videre mot København, og forlot Grand Hotel klokken 15.

Et par hundre fans og tilskuere hadde stilt opp utenfor hotellet for å få et glimt av stjernene i det de forlot hovedstaden.

De fire bandmedlemmene gikk inn i hver sin bil, som skulle kjøre dem til Gardermoen hvor stjernenes privatfly sto klart. En egen bil ble lastet med bagasje, mens crewmedlemmene bar ut gitarer og kofferter, som ble kjørt opp til flyplassen i forveien.

Frontmann Jon Bon Jovi (46)kom først ut av hotellet og vinket til de mange fremmøtte, deretter fulgte Richie Sambora (48).

- Hvordan var det i Norge? spurte Seher.nos reporter superstjernene da de forlot hotellet i hovedstaden. 

-Det var supert! svarte Sambora da han satte seg inn i den ventende Mercedesen.

Det var tirsdag at bandet ankom den norske hovedstaden, og frontfigur Jon Bon Jovi tilbragte kvelden på det eksklusive brasseriet og kjendisstedet No. 15 i Skovveien på Frogner.

Før konserten onsdag, tok Jon Bon Jovi en spasertur nedover Karl Johan. Der lot han seg avbilde med heldige fans utenfor hotellet sitt.

Nå er det altså København som står for tur, og allerede i kveld får danskene oppleve rockerne live.

LES OGSÅ: - Tårene trilla og jeg ble helt skjelven!