Bombarderte blondine med bilder av seg selv

- Fra første minutt han møtte meg, prøvde han seg.

SKILLER SEG: I forrige uke ble det kjent at Eva Longoria og Tony Parker skilles, syv år etter at de ble sammen.  Foto: All Over Press
SKILLER SEG: I forrige uke ble det kjent at Eva Longoria og Tony Parker skilles, syv år etter at de ble sammen. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  Det skapte sjokkbølger i Hollywood, da det ble kjent at stjerneparet Eva Longoria Parker (35) og Tony Parker (28) hadde endt sitt forhold i forrige uke.

Både Eva og Tony har i ettertid søkt om sklismisse, Eva i LA og Tony i Texas.

Siden nyheten ble kjent har det gått en rekke rykter om hva som er årsak til bruddet, blant annet hevdes det at Tony skal ha vært utro mot «Frustrerte Fruer»-stjernen.
 
I forrige uke kunne også Longorias bestekompis og skuespillerkollega Mario Lopez bekrefte disse ryktene, og avslørte at Eva hadde funnet ut at ektemannen hadde sendt flere hundre tekstmeldinger til tidligere lagkamerat Brent Barrys kone, Erin Barry.

Eva selv skal ha blitt helt knust da hun fant ut om «utroskapet», og søkte raskt om skilsmisse fra Parker.

Det hevdes nå at flere andre kvinner vil stå frem og snakke ut om sine angivelige affærer med basketball-profilen, og allerede mandag kunne britiske The Sun avsløre at en 19 år gammel blondine fra Brighton skal ha blitt bombadert med tekstmeldinger fra Parker.

Det var under et besøk i London tidligere i høst, at basketstjernen skal ha blitt kjent med den ni år yngre modellen Sophia Egeler.

De to skal ha møttes da Parker deltok på et Ultimate Fighting show på O2-arenaen, hvor Parker var gjest med Arsenal-kompis Bacary Sagna og en sportsagent.

Sophia forteller til The Sun at Parker skal ha forsøkt å forføre henne fra første stund.

- Fra første minutt han møtte meg, prøvde han seg. Jeg hadde ingen anelse om at han var Eva Longorias ektemann. Han ville ikke ta nei for svar, og fortalte meg hele tiden hvor mye han likt meg, sier hun.

Tilslutt ble hun overtalt til å være med de tre på nattklubben Whisky Mist, hvor de skal ha festet i VIP-avdelingen.

- Jeg bestemte meg for at jeg hadde lyst til å dra sånn rundt ett, men Parker fulgte meg ut på gaten. Han bønnfalt meg om å bli med tilbake til et hus han hevdet var hans, men jeg sa nei, forteller 19-åringen.

Dagen etter skal Parker ha fått tak i Egelers mobilnummer av en kamerat, og begynte deretter å sende sexy meldinger til blondinen.

Blant annet skal han ha sent et bilde hvor han poserer i bar overkropp og skriver «ønsker du et enda mer sexy bilde?».

Se meldingen her! (ekstern link)

Flørtingen skal bare ha økt i omfang, og Parker skal ha fortalt Sophia at han planla å besøke henne i Brighton. Dagen etter sendte han en melding og fortalte at han var ankommet byen.

- Jeg var ute med venner, så jeg fikk ikke meldingene hans, sier hun.

Basketstjernen skal først ha sluttet med meldingssendingen forrige tirsdag, da nyheten om bruddet med Longoria ble kjent.

- Da jeg hørte det, kunne jeg ikke tro det. Hvor dum er han som risikerer alt han har med henne? sier Sophia.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:   - Nå har han også søkt om skilsmisse