Bombardert med egg etter kvinnehets

- Jeg føler ikke jeg har noe å be om unnskyldning for, sier Petter Pilgaard.

ANGRER IKKE: TV-personlighet og radioprogramleder Petter Pilgaard bryr seg ikke om kritikken som har haglet etter at han provoserte lyttere og medprogramleder Marte Bratberg under radiointervju. Foto: Stella Pictures
ANGRER IKKE: TV-personlighet og radioprogramleder Petter Pilgaard bryr seg ikke om kritikken som har haglet etter at han provoserte lyttere og medprogramleder Marte Bratberg under radiointervju. Foto: Stella Pictures Vis mer

SEOGHØR.NO: Den tidligere «Paradise Hotel»-vinneren Petter Pilgaard (34) ble i april drapstruet, etter at han beskrev norske kvinner på følgende måte i en radiosending:

– Dere damer burde være jævlig glad for at dere har vagina, ellers hadde det ikke vært en eneste kar i hele verden som hadde orket å holde ut med maset deres.

Utsagnet kom i «Morgenshowet» på radiokanalen NRJ, hvor Pilgaard er en av programlederene.

For å svare på alle de sinte reaksjonene, arrangerte kanalen onsdag en offentlig «avstraffelse» av Pilgaard utenfor Nationaltheateret i Oslo, hvor alle som ville kunne bombardere ham med egg og krem.

Og flere benyttet sjansen til å kaste løs mot den frittalende 34-åringen.

- Utrolig diskrimenerende

Anniken Hammerstad og Julie Johannesen hadde tatt med egne egg for anledningen.

-  Det han sa om oss damer, syntes vi var utrolig diskriminerende. Vi føler vi har fått en god hevn nå, sier de to jentene til Seoghør.no.

Etter et snaut kvarter måtte imidlertid Pilgaard forlate gapestokken, etter pålegg fra representanter for Oslo kommune. Arrangørene hadde nemlig ikke søkt tilatelse til arrangementet.

Til tross for den klissete avstraffelsenen hevder Pilgaard fortsatt at han ikke angrer på alt han sa.

- Jeg trodde jenter hadde litt mer selvironi, men sånn er det. Nå har jeg tatt min straff. Men jeg føler jeg ikke har noe å be om unnskyldning for, sier han til Seoghør.no.

LES OGSÅ: Ble drapstruet etter vaginauttalelse