Bombarderes med trusler etter Cruise-kritikk

Selveste Rupert Murdoch fikk merke følgene da han twitret om superstjernens skilsmisse.

TV-MOGUL: Rupert Murdoch er en av verdens mektigste mediemenn. Han eier blant annet avisen The Sun og TV-nettverket Fox. Foto: Fame Flynet
TV-MOGUL: Rupert Murdoch er en av verdens mektigste mediemenn. Han eier blant annet avisen The Sun og TV-nettverket Fox. Foto: Fame Flynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Rupert Murdoch (81) er sjefen over News Corporation. Et av verdens største medieselskaper, med hundrevis av blader, aviser, produksjonsselskaper tv-kanaler og mer under sin kappe.

Da nyheten sprakk om at Katie Holmes forlater skuespilleren Tom Cruise (49), var milliardæren på hugget via Twitter.

- Nå er scientologien tilbake i nyhetene. En veldig rar sekt, der enormt med penger er involvert, og Tom Cruise enten er nummer to eller tre på toppen av hierarkiet der.

Det tok ikke mange timene før hundrevis av brukere reagerte med å sendte sinte tilbakemeldinger. Noen få av dem var svært avslørende ifølge rike Rupert.

- Siden min forrige melding, har jeg blitt utsatt for flere angrep, og jeg mistenker at det vil bli flere av dem og kanskje til og med trusler. Men jeg holder fortsatt ved uttalelsene mine.

- Bare se hvordan saken om Katie Holmes og scientologien utvikler seg. Noe skummelt og kanskje til og med ondt kommer til å bli avslørt om disse menneskene.

Murdochs kritikk kommer etter at det ble kjent at Tom Cruise ifølge flere medier ville sende datteren til den ekstreme Scientologi-gruppen «Sea Org» for at hun skulle bli indoktrinert i den omstridte trosretningen.

Scientologikirken benektet i etterkant dette i en pressemelding, og hevder minimumsalderen er 16 år for å bli kandidat i ekstremgruppen.

I tillegg til kritikken fra Murdoch fikk Cruise en ny dårlig nyhet på sin 50 års bursdag i dag. Katie markererte nemlig den med å fjerne gifteringen sin. I tillegg har hun ifølge flere medier varslet at hun vil ha full omsorgsrett for lille Suri (6).
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Skiller seg hver gang kona blir 33

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer