<strong>SAKSØKT:</strong> John Travolta blir saksøkt av to menn som hevder stjernen trakasserte dem seksuelt.  Foto: All Over Press
SAKSØKT: John Travolta blir saksøkt av to menn som hevder stjernen trakasserte dem seksuelt. Foto: All Over Press Vis mer

Bombarderes med sex-anklager fra menn

- Han befølte meg og tok på seg selv, sier ny mann som har gått til sak mot John Travolta.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Mandag kveld kom nyheten om at «Grease»-stjernen John Travolta (58) blir saksøkt for seksuell trakassering.

En ukjent massasjeterapeut hevder stjernen etter en massasje befølte penisen hans. Travolta skal ha tilbudt ham penger mot samleie, men da massøren nektet skal 58-åringen ha tilfredstilt seg selv foran ham og terapeuten krever nå 11 millioner kroner i erstatning. 


Skuespillerens advokat hevder anklagene er ren fiksjon og at Travolta ikke var i Los Angeles på den tiden slik det står i rettsdokumentene. Tirsdag kveld sto enda en massør frem og hevdet å ha blitt usatt for samme upassende behandling.

SISTE SJANSE! STEM PÅ ÅRETS TV-NAVN OG VINN EN SYDENTUR TIL EN VERDI AV 10.000 KRONER!

Den første anklageren hevder overgrepet fant sted på et hotellrom i Beverly Hills, mens den andre massøren sier Travolta befølte ham og masturberte under en massasjetime i Atlanta i januar. Begge anklagerne representeres av den samme anonyme advokaten.

- Den andre anonyme anklagen er like absurd og latterlig som den første, sier Travoltas advokat Marty Singer til TMZ.


Singer mener advokaten har tilpasset historien til massør nummer to etter at det ble funnet feil i den første anklagen.

Travolta er kjent som en lojal familiemann og har vært gift med skuespilleren Kelly Preston i over 20 år. Paret har to barn sammen Ella Blue (12) og Benjamin (1). I fjor opplevde familien en stor tragedie da deres førstefødte sønn Jett døde av et anfall bare 16 år gammel. Han skal ha hatt Kawasakisyndrom.

Homseryktene har i alle år svirret rundt skuespilleren siden han slo igjennom i serien «Welcome Back Kotter» i 1976.   

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Viste frem sin bare skalle   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer