Bombarderes av private sex-bilder

- Noen vil ha fototips, andre vil ha meg med, sier den norske glamourmodellen.

FULL INNBOKS: Glamourmodellen Cathrine Aschim har det siste året mottatt hundrevis av private sexbilder og videoer fra nordmenn, som ønsker råd om hvordan de kan se bedre ut foran kamera. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
FULL INNBOKS: Glamourmodellen Cathrine Aschim har det siste året mottatt hundrevis av private sexbilder og videoer fra nordmenn, som ønsker råd om hvordan de kan se bedre ut foran kamera. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer
SEHER.NO: Den norske glamourmodellen Cathrine Aschim (28) fikk tidligere i år mye oppmerksomhet, da hun ble nektet opptak til Politihøgskolen, på grunn av sin lettkledde fortid.

Men ifølge 28-åringen - som i 2008 var med i «Robinson-ekspedisjonen» på TV3 er det ikke alle som er like skeptiske til hennes karriere som nakenmodell.

I løpet av det siste året har Aschims e-postkonto blitt overlesset med private nakenbilder og videoer av nordmenn.

- Det er bilder av folk alene, eller folk som har sex. Enkelte er ganske drøye. Noen ber om fototips, andre vil ha meg med.

- Jeg sier alltid nei til å bli med på bilder eller videoer, men har ikke noe i mot å gi råd om bilder. Jeg vet ikke hvorfor de henvender seg til meg, men jeg prøver å svare alle som er hyggelige og seriøse, sier hun til Seher.no.

Cathrine - som onsdag røk ut av Seher.nos realityserie «Jakten på en julestjerne»- sier hun sletter alle bilder og videoer så fort hun har svart på e-postene, av hensyn til innsenderne, som ifølge henne er innenfor alderen 20 til 40 år.

- Jeg har jo ikke noe behov for å sette meg ned med disse bildene, men har hittil gitt tips som en gratis tjeneste, selv om folk har tilbudt meg penger for å råd.

- Men med tanke på hvor mye tid jeg har brukt på dette, vurderer jeg nå om jeg burde ta betalt, dersom folk ønsker svar, sier hun.

Selv har hun foreløpig ingen planer om å legge modellkarrieren på hylla.

- Jeg har flere prosjekter på gang, men foreløpig er de hemmelige, sier hun til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:   Her går alt galt