SMS-GAL: - Han begynte å bombardere Terri med sms'er der det stod at han savnet henne og at han ville at de skulle møtes igjen. Tilbake fikk han bare et par meldinger, som garantert knuste alt han hadde av håp, sier en kilde nær det tidligere superpar Foto: All Over Press
SMS-GAL: - Han begynte å bombardere Terri med sms'er der det stod at han savnet henne og at han ville at de skulle møtes igjen. Tilbake fikk han bare et par meldinger, som garantert knuste alt han hadde av håp, sier en kilde nær det tidligere superpar Foto: All Over PressVis mer

- Bombarderer eksen med sms

- Han føler seg fortapt uten henne, sier en kilde.

SEHER.NO: Den superkjent "Idol"- og "X Faktor"-profilen Simon Cowell (49) har den siste tiden bombardert sin eks-kjæreste Terri Seymour men sms-meldinger. I hvert fall hvis man skal tro en kilde nær det tidligere paret.

Cowell skal være desperat etter å vinne Seymour tilbake igjen etter bruddet mellom de to i oktober i fjor - etter et seks år langt forhold. Og nå bruker han altså tekstmeldinger som sitt fremste våpen.

- Han begynte å bombardere Terri med sms'er der det stod at han savnet henne og at han ville at de skulle møtes igjen. Tilbake fikk han bare et par meldinger, som garantert knuste alt han hadde av håp, sier kilden ifølge FemaleFirst.

Simon og Terri har vært venner siden bruddet, men har vokst mer og mer fra hverandre de siste ukene. Og "American Idol"-dommeren klarer ikke helt å forstå hvorfor.

- Simon føler seg fortapt uten henne. Før var hun der når som helst når han ville snakke - også etter det ble slutt mellom dem.

Til venner skal 49-åringen ha fortalt at han for tiden har det ganske tøft.

- Jeg føler det som at en bit av meg mangler. Jeg hadde ikke sett for meg at det skulle være så vanskelig, skal han ha uttalt.

Har du et kjendistips? Tips oss på her, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ:
- Gift deg med meg og du vil hate meg