Irrfan Khan:

Bollywood-stjerne døde

Gikk bort bare 53 år gammel.

GIKK BORT: Her er Irrfan Khan (nr. fire f.v.) avbildet sammen med flere av skuespillerne i «Slumdog Millionaire» under Oscar-utdelingen i 2009. Fra venstre Dev Patel, Madhur Mittal, Freida Pinto og Anil Kapoor. Foto: NTB Scanpix
GIKK BORT: Her er Irrfan Khan (nr. fire f.v.) avbildet sammen med flere av skuespillerne i «Slumdog Millionaire» under Oscar-utdelingen i 2009. Fra venstre Dev Patel, Madhur Mittal, Freida Pinto og Anil Kapoor. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Irrfan Khan har gått bort. Det melder flere utenlandske medier, deriblant Independent. Khan døde på et sykehus i Mumbai, 53 år gammel.

Khan ble innlagt på sykehuset i Mumbai tirsdag denne uken etter at han fikk en infeksjon i nyrene. Etter en periode med en forverret helsetilstand, døde han onsdag.

Dødsfallet bekrefter en talsperson for den avdøde skuespilleren.

- Det er trist at vi denne dagen må komme med nyheten om at han har gått bort. Irrfan var en sterk sjel, en som kjempet helt til slutten, og alltid inspirerte alle som kom nær ham, er noe av det talspersonen forteller om skuespilleren.

Videre kommer det fram at Khan var omgitt av sin store kjærlighet, og familien sin da han gikk bort.

Fikk kreft

I 2018 delte skuespilleren et ærlig innlegg på Twitter hvor han avslørte at han hadde blitt diagnostisert med nevroendokrin svulst. Han fikk behandling for kreften på et sykehus i London og kom seg på bena nok til å klare å filme det som skulle vise seg å være hans siste film, «Angrezi Medium».

Utgivelsen ble i mars brått utsatt på grunn av den pågående coronapandemien.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer