Bollywood-stjerne begikk selvmord

Jiha Kahn ble bare 25 år.

DØD: Ifølge politiet skal Jiha Kahn ha begått selvmord, og ble funnet død i sin leilighet i Mumbai i India mandag. Det var hennes egen mor som fant henne. Foto: All Over Press
DØD: Ifølge politiet skal Jiha Kahn ha begått selvmord, og ble funnet død i sin leilighet i Mumbai i India mandag. Det var hennes egen mor som fant henne. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Bollywood-skuespiller Jiha Kahn ble mandag denne uken funnet hengt i leiligheten sin.

Det var 25-åringens egen mor som fant henne, skriver Reuters.

Ifølge politiet skal ikke den unge skuespillerinnen ha lagt igjen noe oppklarende brev, men anser allikevel dødsfallet som et selvmord.

Politiet skal ha tatt inn Suraj Pancholi, sønn av Bollywood-paret Aditya Pancholi og Zarina Wahab, til avhør ettersom han er den siste personen Kahn skal ha snakket med.

25-åringen ble født i New York og vokste opp i London, og dro siden tilbake til New York for å gå på den anerkjente Lee Strasberg-instituttet.

Hun flyttet så til Mumbai i India, og i 2007 fikk hun sin første Bollywood-rolle da hun spilte i Ram Gopal Varmas «Nishabd», som var basert på Vladimir Nabokovs klassiker «Lolita».

Varma har i etterkant av dødsfallet tvitret at skuespillerinnen hadde hatt en tung tid de siste årene:
 
«Jeg vet ikke hva grunnen til Jiahs selvmord er, men jeg vet hun var var deprimert over karrieren og redd for framtiden».

LES OGSÅ: Jennifer Love Hewitt er gravid
 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer