Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom:

Boligmarerittet endelig løst

Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom har fått solgt boligen de kjøpte på Vinderen, men som de aldri flyttet inn i.

BOLIGMARERITT: Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom kjøpte seg svindyr leilighet på Vinderen i fjor. Kort tid seinere angret de seg, og nå er den endelig solgt. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
BOLIGMARERITT: Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom kjøpte seg svindyr leilighet på Vinderen i fjor. Kort tid seinere angret de seg, og nå er den endelig solgt. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Boligdrømmen for realityparet Petter Pilgaard (39) og Vendela Kirsebom (53) har blitt en rimelig langvarig affære. I april i fjor ble det kjent at de hadde kjøpt seg en 180 kvadratmeter stor leilighet til 17 millioner kroner på Vinderen i Oslo, men kort tid senere angret paret på kjøpet.

Det skulle imidlertid vise seg å bli noen krevende måneder med tanke på kjøp og salg av boliger, noe Kirsebom bekreftet til Se og Hør. Samtidig uttalte 53-åringen at hele prosessen hadde vært et mareritt.

Solgte leiligheten

En liten opptur fikk de riktignok i høst da de fikk solgt hver sin bolig med en solid gevinst, og nå kan den mye omtalte boligfloken være løst for det offentlige paret.

Overfor Nettavisen bekrefter nemlig mekler Hans Houeland i Privatmegleren at han solgte leiligheten på Vinderen allerede i fjor høst.

FORELSKA: I promovideoen til «Petter + Vendela» sesong 2, får vi en sniktitt på hvordan det blir når Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom endelig skal flytte sammen. Vis mer

- Jeg solgte leiligheten etter ei uke. Prisen ble 16,5 millioner kroner, sier Houeland.

Mekleren ønsker ikke å si noe om hvem som har kjøpt boligen, men ifølge Nettavisen står fremdeles Pilgaard og Kirsebom oppført som eiere i offisielle registre.

Frem til paret, som forlovet seg i november, tok steget om å bli samboere, holdt Kirsebom til på Frogner, mens Pilgaard har bodd like ved Bislett. I oktober kunne Se og Hør melde at de også hadde fått solgt sine respektive leiligheter.

Boliggevinst

Tall fra eiendomsregisteret viste at Kirsebom er den som har vunnet desidert mest på å selge. Da hun i 2014 kjøpte seg en treroms på Frogner, var det til den nette sum av 6,9 millioner kroner. Leiligheten er på 102 kvadratmeter, og har blant annet vært å se i «Vendela + Petter» - som gikk på TV 2.

Den ble lagt ut på markedet med en prisantydning på 9,8 millioner, som i seg selv hadde vært en god gevinst på fire år. I ettertid viste det seg derimot at leiligheten gikk for over én million over prisantydning, eller 10,9 millioner kroner.

Pilgaard tjente ikke like mye på sitt ungkarsrede, men han kan likevel le hele veien til banken. I 2013 kjøpte han sin leilighet ved Bislett i Oslo, som er på 60 kvadratmeter. Den gang betalte han 3,75 millioner for leiligheten. I likhet med Kirsebom sin, har også denne leiligheten frekventert i parets egen TV-serie.

I oktober, faktisk på samme dag som Kirsebom sin, ble den solgt. Den hadde en prisantydning på 5,4 millioner kroner, men gikk for rundt 100 000 mindre. Dermed har han tjent 1,5 millioner på seks år.

Ifølge Finansavisen har paret kjøpt seg ny bolig i Munthes gate på Frogner i Oslo.

Som nevnt har det forholdsvis nyforlovede paret mye å smile over om dagen.

I november gikk Pilgaard ned på kne og fridde til sin kjære.

- Det var et helt magisk øyeblikk. Vi er så lykkelige begge to, sa Kirsebom til Se og Hør.

EKSTASE: Petter Pilgaard får en uventet vending på morgenen når kjæresten Vendela Kirsebom drar opp en overraskelse fra hatten. Vis mer

Se og Hør har foreløpig ikke lykkes med å komme i kontakt med verken Petter Pilgaard eller Vendela Kirsebom om boligsalget.

LES OGSÅ: - Må blåse i hva andre tenker

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer