Tiril Sjåstad Christiansen og Stian Lauritzen:

Boligkrangelen løst

Tiril Sjåstad Christiansen og Stian Lauritzen har inngått forlik.

FORLIK: Stian Lauritzen og Tiril Sjåstad Christiansen. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
FORLIK: Stian Lauritzen og Tiril Sjåstad Christiansen. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tiril Sjåstad Christiansen og forloveden Stian Lauritzen har denne uken vært i Arendal tingrett. Det var i utgangspunktet satt av to dager i retten. Tirsdag skulle Dag Otto Lauritzen (64) vitne, men paret inngikk altså forlik før den tid.

Det melder Agderposten. Avisen får bekreftet forliket av parets advokat Anne-Marie Varen. Tiril Sjåstad Christiansen opplyser til Se og Hør at de ikke ønsker å kommentere saken.

Christiansen og Lauritzen gikk til sak mot tidligere huseier og tre forsikringsselskaper etter å ha kjøpt hus i Grimstad. Årsaken var fukt- og råteskader.

De ba om 1,4 millioner kroner i erstatning, for reparasjonskostnader, husleie, strøm, lager og juridisk bistand.

TEMPERAMENT: «Farmen Kjendis»-programleder Tiril Sjåstad Christiansen ønsker å se Jørgine «Funkygine» Vasstrand i programmet sitt. Det skjer trolig ikke med det første. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Ifølge Agderposten ba tingrettsdommer Øyvind Strand partene om å inngå forlik i saken under mandagens rettsforhandlinger. Ifølge avisen hadde paret fått tilbud om et forlik på 550 000 kroner.

Videre ble dette tilbudet økt til 700 000 kroner. Det er ikke kjent hva beløpet endte på, men avisen skriver at det er grunn til å tro at det landet på sistnevnte sum.

LES OGSÅ: Raser: - Når vil nok være nok?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer