Erlend Elias:

Boligkaos: - Gått åtte måneder

Erlend Elias har virkelig fått smake på medaljens baksiden mens han pusser opp leiligheten.

KAOS: Erlend Elias lever for tiden i et skikkelig oppussingskaos. Foto: Privat
KAOS: Erlend Elias lever for tiden i et skikkelig oppussingskaos. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Erlend Elias Bragstad (39) er en godt kjent TV-personlighet, makeupartist og jobber også for tiden i et prosjekt med Kirkens Bymisjon.

39-åringen har derfor hendene fulle, da han de siste månedene i tillegg har jobbet med å realisere boligdrømmen - noe som har tatt litt lengre tid enn ventet:

- Det skulle være klart etter åtte uker, men nå har det gått åtte måneder, forteller han, og fortsetter:

- Jeg skulle egentlig ikke gjøre så mye, men så lot jeg meg rive med. For å si det sånn: jeg kunne like gjerne kjøpt meg en ny leilighet.

PRIDE: Byrådsleder Raymond Johansen feirer fredag Pride i Oslo, og fikk i den anledning en liten gave av Erlend Elias. Video: Rød Løper Vis mer

«Reality-kollektiv»

Bragstad endte opp med å totalrenovere leiligheten. I begynnelsen av prosjektet var han optimistisk og leide seg derfor en studioleilighet på Frogner. Da pengene begynte å gå tom måtte han finne andre boalternativer:

- Jeg flyttet inn i et kollektiv med lillebror (Erik Sæter journ.anm.) og alle de «Paradise Hotel», «Ex on the Beach» og «Love Island»-folkene han er med - så det har vært ganske surrealistisk. Jeg har vært med på reality jeg også, men ikke sånn reality. Det var jo helt sinnssykt, til slutt måtte jeg rømme, ler TV-profilen.

Siden har han bodd «overalt», fra en pårørende-hybel på et eldrehjem til en venninnes kjeller - hvor han bor nå for tiden.

- Her får jeg middag hver dag og kaffe på sengen, så det blir jo faktisk ganske trist å flytte herfra, forteller han.

FORBANNA: Erlend Elias får nok når de andre driver å baksnakker han. Vis mer

Sminkeavdeling og scene

Ettersom TV-profilen i åtte måneder har pusset opp hjemmet sitt, har han bodd i IKEA-bager - noe som naturligvis har blitt litt kaos.

- Mange tror livet er luksus bare man har vært med på TV, men vi er vanlige mennesker. Jeg har vært på turné siden august, og bare vært noen få svippturer «hjemom» - så jeg har lært å leve med ganske lite.

TRANGT: IKEA-bagene opptar det meste av gulvplassen. Foto: Privat
TRANGT: IKEA-bagene opptar det meste av gulvplassen. Foto: Privat Vis mer

- Det er ganske slitsomt, så jeg satser på at leiligheten er ferdig snart.

I dag fikk han imidlertid beskjed om at han kan begynne å flytte inn i leiligheten på søndag, så nå er IKEA-bagene lukket igjen og Bragstad er klar for innflytting i drømmeleiligheten.

SJOKK: Det var svært tungt for Erlend Elias etter at han mistet faren sin. I Viafree-serien «Helt ærlig», fikk vi bli med da Erlend Elias gikk på vekten for første gang på veldig lenge. Reporter: Kine Falch. Video: Thea Hope/Viafree/Rød Løper Vis mer

- Leiligheten blir akkurat som jeg har drømt om, med både et walk-in closet, en sminkeavdeling og en opphøyet scene i stuen, forteller han og legger til:

- Men det er vanvittig dyrt å pusse opp, så nå håper jeg at jeg får masse jobb fremover.

LES OGSÅ: Deler stor nyhet: - Syv små dager

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer