«Boligjakten»-Karianne var høygravid på innspilling

- Man kødder ikke med gravide damer i en budrunde, sier «Boligjakten»-megler Karianne Amlie til Seoghør.no.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Onsdag kveld er det sesongpremiere av TV3-programmet «Boligjakten», der boligsøkere over hele landet får hjelp til å slå kloa i drømmeboligen.

Det er eiendomsmeglerne Karianne Amlie, Hans Christian Espenes og Thomas Klovland som hjelper deltagerne med ekspertråd og kunnskap om boligmarkedet. 

I første episode av den nye sesongen er det megler Karianne Amlie som hjelper paret Nicolai López og Christina Hætta med å finne ny bolig i Alta. 

Se video øverst i saken!

Under videoklippet legger mange kanskje merke til at det er noe nytt ved eiendomsmegleren. Karianne gikk nemlig gravid under innspillingen av den nye sesongen, og ser man godt etter, ser man en liten kul på magen hennes. 

HØYGRAVID: Karianne Amlie ventet sitt andre barn mens hun spilte inn fjerde sesong av «Boligjakten» på TV3. Bildet er tatt fire dager før termin.  Foto: Privat
HØYGRAVID: Karianne Amlie ventet sitt andre barn mens hun spilte inn fjerde sesong av «Boligjakten» på TV3. Bildet er tatt fire dager før termin. Foto: Privat Vis mer

- Man kødder ikke med gravide damer i en budrunde kan jeg vel si. Jeg sier det med litt smil om munnen, samtidig så følte jeg det gikk helt fint under opptak, og seerene vil jo se at magen blir større og større utover sesongen. Jeg jobbet helt til over termin, sier TV-profilen til Seoghør.no. 

Fornøyd tobarnsmor

Karianne ble mamma 1. november i fjor til sønnen Jeppe. Fra før har hun sønnen Viktor, som er tre år gammel.

Hun forteller at de første månedene som tobarnsmor har gått strålende. 

- Av en eller annen grunn så får jeg veldig rolige babyer, de må slekte på pappaen sin. Og vi har kost oss masse, men også vært travle da jeg som bedriftseier aldri kan logge meg helt av, innrømmer hun. 

Føler seg tryggere på TV

Det populære TV3-programmet går inn i fjerde sesong, og TV-profilen forteller at hun etter hvert har blitt mer og mer komfortabel foran kameraene. 

- Man blir jo tryggere når man har gjort noe før. Jeg er mer komfortabel i programlederrollen, meglingen har jeg så innunder huden at kombinasjonen nå har ført til at vi er superfornøyd med kommende sesong og det blir både gøy, interessant og spennende for seeren, sier hun. 

«Boligjakten» har sesongpremiere på TV3 onsdag klokken 21.30. 

HJELPENDE HÅND: Under første episode av fjerde sesong av «Boligjakten» hjelper eiendomsmegler Karianne Amlie (i midten) paret Nicolai López og Christina Hætta å finne bolig i Alta.  Foto: TV3
HJELPENDE HÅND: Under første episode av fjerde sesong av «Boligjakten» hjelper eiendomsmegler Karianne Amlie (i midten) paret Nicolai López og Christina Hætta å finne bolig i Alta. Foto: TV3 Vis mer

LES OGSÅ: Følte kroppspresset etter graviditeten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer