Marna Haugen:

Boligjakt: - Håpet flere skilte seg i julen

Marna Haugen og Ørjan Burøe ser begge etter nytt hjem.

PÅ FLYTTEFOT: Marna Haugen hadde flere krav før hun begynte å gå på visning. Nå er listen kortere. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør
PÅ FLYTTEFOT: Marna Haugen hadde flere krav før hun begynte å gå på visning. Nå er listen kortere. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I begynnelsen av desember kunne Se og Hør avsløre at «Farmen kjendis»-aktuelle Marna Haugen (40) og komiker Ørjan Burøe (47) hadde gått hver til sitt etter 18 år.

De siste dagene har førstnevnte delt med følgerne sine at hun er på boligjakt etter samlivsbruddet, og på Instagram-story forteller hun blant annet at hun har gått flere runder med seg selv.

«Samtlige boliger lå enten for langt fra skolen, for sentralt, for mye pusset opp, men orker man totalrenovering?», skriver hun på story, og fortsetter:

«Så jeg har justert kravlisten til at så lenge det ligger i rett område, så driter jeg i hvordan det ser ut».

VIRALHIT: «Komikerfrue» Marna Haugen vekker oppsikt, også i utlandet. Video: Instagram / @komikerfrue Vis mer

Overfor Se og Hør forteller «Komikerfrue» ytterligere om kravlisten, som nå ser annerledes ut enn da hun først begynte å kikke på nytt hjem.

- Det er jo boligtørke, det er ingenting til salgs. Det er et problem, sier hun, og legger til at hun har vært på markedet siden november.

- Jeg hadde håpet flere skilte seg i julen og at det lå flere boliger ute nå, men det har ikke vært så mange der ute. Og så er jeg jo opptatt av å kjøpe der jeg faktisk vil bo.

Ønsker seg badekar

40-åringen startet som nevnt med en drømmeliste, men har den siste tiden måtte endre på kravene.

- Jeg har jo lyst til å pusse opp litt også. Det har vært et og annet objekt på markedet hvor man kan flytte rett inn og som er nyoppusset, men det er jo dritkjedelig, mener hun.

Marna har nemlig lyst til å gjøre sitt kommende hjem til sitt eget.

SVARER PÅ RYKTENE: Vi møtte Maria Mena på premieren til «Mamma Mia», og der svarer hun på ryktene som har svirret om mulig boligkjøp. Reporter: Sofie Lose Video: Steffen Pettersen Vis mer

På listen over ønsker står badekar høyest i kurs. Leserne hennes har nemlig gjennom alle år fått vite at det er noe hun vil ha, men aldri har fått.

- Men man må jo bare flire, for det er ikke alltid det handler om å finne drømmeboligen. Nå handler det om å finne en bolig på riktig sted.

- Det er ikke nødvendigvis en permanent bolig jeg er ute etter, men det er kjempeviktig at det ligger innenfor skolekretsen.

Flere har imidlertid spurt om hun er på flyttefot mot hovedstaden eller Sunnmøre hvor hun er fra.

- Jeg blir sjokkert når folk spør om det, for hvorfor skal jeg det? Ungene går jo på skole her. Det er det som er prio én for oss som foreldre.

VISER FREM BOLIGEN: I Youtube-serien «Klarna stikker innom», viser kjendiser frem hvordan de bor. Og denne gangen er det gladjenta Marte Bratberg som står for tur. Vis mer

Vil pusse opp

I dag bor eksparet annenhver uke i huset de eier sammen, men forbereder det nå til salgs. Nylig kunne de to røpe på Instagram at de dukket opp på samme visning.

Burøe forteller overfor Se og Hør at også han leter etter nytt hjem.

- Jeg er på boligjakt jeg også, men jeg har is i magen. Men det er slitsomt å gå på visning altså.

- Har du noen krav på lik linje med Marna?

- Vil gjerne at det skal være litt å gjøre, og at ungene skal kunne gå til skolen. Og så vil jeg ha sol, at det er vestvendt er litt viktig for meg.

- Det å være på boligjakt handler nok mest om å ha is i magen og ikke være helt bajas, legger han til.

DRØMMEHJEMMET: Helene Olafsen og Jørgen Nilsen kjøpte drømmeboligen på Malmøya i fjor. Nå viser de frem huset i YouTube-serien «Klarna stikker innom». Video: Klarna Vis mer

LES OGSÅ: Dette sier hun om bildene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer