Marna Haugen:

Boligjakt: - Håpet flere skilte seg i julen

Marna Haugen og Ørjan Burøe ser begge etter nytt hjem.

PÅ FLYTTEFOT: Marna Haugen hadde flere krav før hun begynte å gå på visning. Nå er listen kortere. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør
PÅ FLYTTEFOT: Marna Haugen hadde flere krav før hun begynte å gå på visning. Nå er listen kortere. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I begynnelsen av desember kunne Se og Hør avsløre at «Farmen kjendis»-aktuelle Marna Haugen (40) og komiker Ørjan Burøe (47) hadde gått hver til sitt etter 18 år.

De siste dagene har førstnevnte delt med følgerne sine at hun er på boligjakt etter samlivsbruddet, og på Instagram-story forteller hun blant annet at hun har gått flere runder med seg selv.

«Samtlige boliger lå enten for langt fra skolen, for sentralt, for mye pusset opp, men orker man totalrenovering?», skriver hun på story, og fortsetter:

«Så jeg har justert kravlisten til at så lenge det ligger i rett område, så driter jeg i hvordan det ser ut».

Overfor Se og Hør forteller «Komikerfrue» ytterligere om kravlisten, som nå ser annerledes ut enn da hun først begynte å kikke på nytt hjem.

- Det er jo boligtørke, det er ingenting til salgs. Det er et problem, sier hun, og legger til at hun har vært på markedet siden november.

- Jeg hadde håpet flere skilte seg i julen og at det lå flere boliger ute nå, men det har ikke vært så mange der ute. Og så er jeg jo opptatt av å kjøpe der jeg faktisk vil bo.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.