Suzann Pettersen:

Boligdrømmen knust

Suzann Pettersen og ektemannen selger hus etter byggekonflikt.

KJØPTE HUS: Golfstjernen flyttet hjem til Norge for å slå seg til ro i Oslo, men nå skal Suzann Pettersen og ektemannen selge boligen de kjøpte i fjor. Foto: NTB scanpix / Andreas Fadum
KJØPTE HUS: Golfstjernen flyttet hjem til Norge for å slå seg til ro i Oslo, men nå skal Suzann Pettersen og ektemannen selge boligen de kjøpte i fjor. Foto: NTB scanpix / Andreas Fadum Vis mer

Ett år etter at golfstjernen Suzann Pettersen (38) og ektemannen Christian Ringvold (38) kjøpte enebolig i Oslo ser det ut til at boligkjøpet ikke har gått deres vei.

Paret, som tidligere har vært bosatt i Orlando, Florida, anskaffet seg i fjor en bolig på 321 kvadratmeter og en tomt på drøye 1233 kvadratmeter på Holmen i Oslo. Planen var å rive huset og erstatte det med et nytt hjem som i samlet gulvareal utgjorde 800 kvadratmeter.

Dette fikk de avslag på av Oslo kommune, da kommunen mente søknaden var i strid med reguleringsbestemmelsene. Det melder Finansavisen.

GOLFSTJERNE: Suzanne Pettersen har siden 2000-tallet vært proffspiller. Foto: NTB Scanpix
GOLFSTJERNE: Suzanne Pettersen har siden 2000-tallet vært proffspiller. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Frustrerende prosess

Ringvold har ifølge Finansavisen vært i dialog med Oslo kommune over en lengre periode, og Byantikvaren har i tillegg frarådet riving av huset på eiendommen. Til slutt skal det hele ha blitt nok for familien.

Til Finansavisen bekrefter Ringvold at huskjøpet de gjorde i fjor høst var ment for at paret skulle bosette seg, men at de nå har funnet seg en ny bolig.

Nå kan det dermed se ut til at Pettersen og Ringvold har gitt opp kampen om drømmehuset, da paret har lagt ut huset for salg for 17,9 millioner kroner, om lag én million under de 19 millionene de kjøpte huset for.

VINTERBRYLLUP: Golfstjernen giftet seg med mannen i sitt liv i Holmenkollen kapell. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet
VINTERBRYLLUP: Golfstjernen giftet seg med mannen i sitt liv i Holmenkollen kapell. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet Vis mer

Stiftet familie

Etter at Pettersen avslørte at hun ikke lengre var singel tilbake i 2014, har det gått oppover i kjærlighetslivet for Norges fremste kvinnelige golfspiller.

I 2016 ble hun og Ringvold forlovet, og knappe året senere ga de hverandre sine «ja» i et vinterbryllup i Homlenkollen kapell.

Det gikk heller ikke lenge før paret også delte nyheten om at de skulle få barn sammen. Og i august 2018 delte Pettersen stolt et bilde av den nybakte familien på Instagram.

- Finally, the wait is over! Our little prince has arrived, skrev hun på sin Instagram-profil, sammen med et bilde av den lille gutten i foreldrenes armer.

Da «Tutta», som Suzanne ofte blir kalt, gjestet «Senkveld med Helene og Stian» i fjor høst kunne hun ikke annet enn å rose det nye familiemedlemmet opp i skyene.

- Han har vært veldig snill. Jeg tør nesten ikke å si det høyt, for enten så forblir han snill, eller så kommer det noen krevende netter fremover. Han har vært fantastisk skjønn og snill. Lungene har litt kapasitet, men ikke så mye ennå, sa hun den gang.

NYBAKT MOR: I august ble den anerkjente golfspilleren mamma for første gang, da sønnen Herman kom til verden. I «Senkveld med Helene og Stian» snakker hun om den første tiden som mor. Video: TV 2 Vis mer

Like interesser

I et større intervju med Dagbladet Magasinet fra 2014 fortalte Pettersen at hun og Ringvold hadde vært venner i flere år før de ble kjærester.

- Han vet heldigvis godt hva han gikk til, vi kjente hverandre lenge før vi ble kjærester. Christian respekterer det jeg gjør, er utrolig forståelsesfull og behjelpelig i så mange situasjoner, sa hun den gang, og la til:

- Han er heldigvis minst like sportsgal, og har flere lopper i blodet enn meg. At Christian driver sin egen business er også bra, jeg kunne ikke hatt en som bare dilter etter meg.

LES OGSÅ: Det var ikke noe vi så etter