Petter og Vendelas nye hjem:

Boligdrøm til 17 millioner

Det stormforelskede TV-paret planlegger familiefremtiden under samme tak.

SATSER SAMMEN: Vendela og Petter har endelig funnet drømmeleiligheten og stråler av lykke. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
SATSER SAMMEN: Vendela og Petter har endelig funnet drømmeleiligheten og stråler av lykke. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Det er snart to år siden Petter Pilgaard (39) og Vendela Kirsebom (52) falt for hverandre etter deltakelsen i TV 2s suksessprogram «Farmen kjendis». Parets kjærlighet skaper stadig overskrifter, og de to er for lengst etablert som et av Norges hotteste kjendispar.

Nylig kunne Se og Hør avsløre at turtelduene tar forholdet et skritt videre når de snart blir samboere.

- Helt siden vi traff hverandre har vi hatt lyst til å flytte sammen, og nå har vi endelig funnet det riktige stedet, røper Vendela og sender et forelsket blikk bort på sin kjekke kjæreste.

FORELSKA: I promovideoen til «Petter + Vendela» sesong 2, får vi en sniktitt på hvordan det blir når Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom endelig skal flytte sammen. Vis mer

Sammen har de kjøpt en svært luksuriøs og moderne leilighet på hele 180 kvadratmeter på Oslos beste vestkant, nærmere bestemt på Vinderen. Boligen er en del av et eksklusivt sameie bestående av fire leiligheter. Prosjektet skal stå ferdig bygget på slutten av året.

Det nye drømmehjemmet er kort vei fra Petters nåværende leilighet på Majorstuen - og Vendelas hjem på Frogner. Med tre soverom og to bad er det nok av plass til det stormforelskede paret, som begge lever hektiske liv.

- Vi er begge travle i hverdagen. Vi reiser mye på jobb, da blir det deilig å ha et sted å kunne puste ut sammen mellom slagene, mener Kirsebom.

Slippe pendling

Selv om de frem til nå har hatt forskjellige adresser, tilbringer de nesten all fritid sammen. Den vakre blondinen har ofte overnattet hos Petter, men synes det blir fint å skape et felles hjem.

VARME FØLEL-SER: - Vi nyter all tiden vår sammen, og har hele tiden hatt lyst til å flytte sammen, forteller Vendela. Foto: Espen Solli
VARME FØLEL-SER: - Vi nyter all tiden vår sammen, og har hele tiden hatt lyst til å flytte sammen, forteller Vendela. Foto: Espen Solli Vis mer

- Det blir deilig med mindre pendling mellom leilighetene. Jeg føler meg hjemme hos Petter, men det blir jo til at man lever litt i en koffert, mener tobarnsmoren.

Paret er fortsatt stormforelsket, og håper og tror at samboerskapet går smertefritt.

- Så lenge jeg tar meg sammen og plukker opp bokserne fra gulvet, så bør det gå bra, sier Petter lattermildt.

Å våkne opp sammen hver dag har lenge vært en drøm. Likevel tok det tid før kjendisparet fant et hjem som hadde alt de så etter.

- Jeg er nærmest besatt av å følge med på boligannonser på Finn.no. Jeg liker å drømme meg bort og kikke. Leiligheten vi har kjøpt har alt vi lette etter, blant annet stor parkeringsplass, hage og peis, forteller Vendela.

DUSE FARGER: Den 180 kvadratmeter store leiligheten har tre romslige soverom. Det største soverommet kan også skilte med eget walk-in-closet. Foto: AdvokatEk
DUSE FARGER: Den 180 kvadratmeter store leiligheten har tre romslige soverom. Det største soverommet kan også skilte med eget walk-in-closet. Foto: AdvokatEk Vis mer

Arkitekttegnet luksus

Deres nye felles hjem går over to plan. Den arkitekttegnede boligen har solrike terrasser, usjenert hage, samt underjordisk parkering. I andre etasje kan paret boltre seg på et stort mastersoverom, med bad og «walk-in-closet». Leilighetens «hjerte» er en elegant og lys stue, med åpen kjøkkenløsning og peis. Store vinduer gir rommet et lyst og moderne preg.

- Her skal vi lage mat sammen, tasse rundt på late dager, se på TV-serier og gå tur i nærområdet, sier Vendela, og kjæresten legger til:

- Det som er så deilig med Vendela, er at vi ikke trenger å stresse og planlegge alt. Vi kan ofte være veldig spontane, forteller Petter.

EN LYS FREMTID: Norges hotteste kjendispar, Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard, blir snart samboere i en råflott og moderne leilighet på Vinderen i Oslo. Foto: AdvokatEk
EN LYS FREMTID: Norges hotteste kjendispar, Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard, blir snart samboere i en råflott og moderne leilighet på Vinderen i Oslo. Foto: AdvokatEk Vis mer

Møtt med skepsis

Da Se og Hør i 2017 avslørte at Vendela og Petter var blitt et par, var det mange som tvilte på at de virkelig var sammen. Fortsatt er det enkelte som setter spørsmålstegn ved deres kjærlighet.

- «Er dere to sammen på ekte?», er det stadig noen som spør. Det hadde vært en ekstremt dårlig spøk om vi hadde latet som om vi var kjærester i så lang tid. Kanskje folk endelig skjønner alvoret nå som vi snart flytter sammen? undres Petter.

TIDSRIKTIG: Badet er elegant og tidsriktig med rene linjer. Foto: AdvokatEk
TIDSRIKTIG: Badet er elegant og tidsriktig med rene linjer. Foto: AdvokatEk Vis mer

Helt siden ryktene om en flørt begynte å svirre, har forelskelsen skapt overskrifter i mediene. Paret har reist rundt på eventer, og har sin egen realityserie «Vendela + Petter» som snart går inn i sin andre sesong på TV 2 Livsstil.

Interessen for forholdet er enorm. Nesten alle tilbakemeldingene fra publikum er positive, men selv er de litt overrasket over alt oppstyret.

- Det er rart med all oppmerksomheten. Vi er jo bare to mennesker som har funnet kjærligheten, mener Vendela.

ALLROM: Gasspeisen sørger for en lun stemning i det luftige allrommet. Foto: AdvokatEk
ALLROM: Gasspeisen sørger for en lun stemning i det luftige allrommet. Foto: AdvokatEk Vis mer

Etterlyser bryllup

Mange har lurt på om det blir bryllup, noe paret ennå ikke helt har bestemt seg for. Petters mor, Wenche (66) har derimot ikke lagt skjul på at hun gjerne vil se dem gå opp kirkegulvet.

- Under en av de første middagene med svigermor, begynte hun å spekulere på hvordan bryllupskjolen min skulle se ut. Jeg hadde vel bare møtt henne et par ganger før, men her fikk jeg full innføring i mitt potensielle, kommende bryllup, har Vendela fortalt til Dagbladet Magasinet.

Lenge tvilte Petters mor på om hennes partyglade sønn noen gang skulle roe seg. Før han falt for Norges mest berømte supermodell, levde nemlig den tidligere «Paradise Hotel»-vinneren livets glade dager som ungkar og spellemann.

39-åringen har flere ganger fortalt at livet ble snudd opp ned, da han forelsket seg i den 13 år eldre skjønnheten.

NESTEN FORLOVET: Tidligere supermodell Vendela Kirsebom og Paradise-vinner Petter Pilgaard fant tonen under første sesong av Farmen Kjendis. Reporter: Henriette Eilertsen / Video: Frida Andersen / Redigering: Ørjan Ryland Vis mer

Første ordentlige kjæreste

- I tidligere forhold var jeg nok ikke hundre prosent klar til å slå meg til ro, så Vendela er min første ordentlige kjæreste, slår han fast.

Mens Pilgaard tidligere ville ut å feste, trives han i dag enda bedre hjemme med kjæresten, gjerne med parets nær-meste rundt middagsbordet.

Petter røper også at Vendela har gjort ham mer romantisk.

- Jeg har aldri hatt et så høyt budsjett på stearinlys før. Nå tenner jeg til og med lys når jeg er alene hjemme, sier gladgutten spøkefullt.

Modellen ser for seg mange trivelige sammenkomster fremover i det nye hjemmet.

TIPP TOPP: Det minimalistiske kjøkkenet byr på store flater, masse lys og en spennende arkitektonisk løsning. Foto: AdvokatEk
TIPP TOPP: Det minimalistiske kjøkkenet byr på store flater, masse lys og en spennende arkitektonisk løsning. Foto: AdvokatEk Vis mer

- Selv om døtrene mine, Julia (21) og Hannah (18) har flyttet ut, er de alltid hjertelig velkomne til oss, sier Vendela.

Felles barn er ikke en del av fremtidsplanen.

- Jeg er veldig fornøyd med jentene mine, og har nok ikke lyst på flere barn, slår hun fast.

Pilgaard har på sin side aldri drømt om å bli pappa.

- Derfor har vi det så behagelig sammen, forklarer han.

FLOTT OG MODERNE: Boligen, som består av fire leiligheter, beskrives i prospektet som «villaleiligheter for personer som verdsetter gjennomtenkt kvalitet, god og moderne arkitektur, samt tidsriktig interiørdesign». Foto: AdvokatEk
FLOTT OG MODERNE: Boligen, som består av fire leiligheter, beskrives i prospektet som «villaleiligheter for personer som verdsetter gjennomtenkt kvalitet, god og moderne arkitektur, samt tidsriktig interiørdesign». Foto: AdvokatEk Vis mer

Trygt og godt

Nå ser paret frem til å bli samboere, slik at de kan skrive neste kapittel i sin kjærlighetshistorie.

- Alt føles så trygt og godt sammen med Petter. Vi vet at det er oss to. Vi er fortsatt nyforelsket, og nyter tiden med hverandre - hver eneste dag, avslutter Vendela.

PS. Den splitter nye sesongen av «Vendela + Petter» har pre-miere mandag 22. april – altså 2. påskedag – på TV 2 Livsstil kl. 21.30.

LEK I BASSENGET: Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom har fått god kontakt etter «Farmen Kjendis». Her slår de seg løs i bassenget i Spania. Video: Se og Hør Vis mer

LES OGSÅ: Hadde to kjærester, nå er hun singel