Bokseringens herre

Hotellets sikkerhetsfolk måtte gripe inn da Hollywood-stjernen Sean Bean begynte å slåss med kjæresten.

BOROMIR: I Ringenes Herre-filmene spilte Bean krigeren Boromir. I virkeligheten slåss han mest med damer... Foto: AP
BOROMIR: I Ringenes Herre-filmene spilte Bean krigeren Boromir. I virkeligheten slåss han mest med damer... Foto: AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Sjokkerer!Den britiske "Ringenes  Herre"-stjernens kjæreste Georgina Sutcliffe blødde fra kraftige merker i fjeset og på armer og beina, da de hotellansatte hamret på døra, ifølge nettstedet Contactmusic.Paret - som har vært sammen siden 2005 - hadde da holdt de andre gjestene våkne med høylytt krangling i flere timer.Også Bean (47) - som luktet sterkt av alkohol- hadde fått kloremerker i fjeset og på armene.Ifølge hotellets sikkerhetssjef hevdet Bean det var kjæresten som angrep ham først. - Hun skal ha angrepet ham etter at han ba henne forlate suiten. Da jeg påpekte at han blødde, sa han bare "du tuller", sier han.Etter å ha blitt lappet sammen, forlot Bean hotellet i en taxi. Saken vil neppe komme for retten, etter at kjæresten bestemte seg for ikke å gå til politiet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer