Bokselegenden har kreft i leveren

Bokselegenden Joe Frazier kjemper en hard kamp mot den livstruende sykdommen.

KREFTSYK: - Han er en ekte gentleman. Sammen med Muhammad Ali er Joe en av de to idrettsstjernene i verden folk flest vil huske, mener kreftsyke Fraziers manager Leslie Wolff. Foto: All Over Press
KREFTSYK: - Han er en ekte gentleman. Sammen med Muhammad Ali er Joe en av de to idrettsstjernene i verden folk flest vil huske, mener kreftsyke Fraziers manager Leslie Wolff. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Bokselegenden Joe Frazier (67) kjemper sin tøffeste kamp så langt i livet. Den tidligere tungvektsmesteren er nemlig innlagt på et sykehus i Philadelphia etter at legene nå har påvist at han har leverkreft, skriver People.

Frazier, som også huskes for «Thrilla in Manila»-kampen mot Muhammad Ali, blir også kalt «Røykende Joe».

- Han er en ekte gentleman. Sammen med Muhammad Ali er Joe en av de to idrettsstjernene i verden folk flest vil huske, sier Fraziers manager Leslie Wolff til CNN.

Wolff bekrefter at 67-åringen for bare fire eller fem uker siden fikk beskjed av legene at han har kreft i leveren.

Den berømte slåsskjempens fans oppfordres nå til å legge igjen sine tanker og lykkeønskninger på nettstedet JoeFraziersCorner.com.

Ifølge Norsk Helseinformatikk på nett er det slik at halvparten av dem med leverkreft ikke overlever ett år fra tidspunktet når man oppdager sykdommen. Kirurgi og behandling med medisiner kan forlenge overlevelsen noe, og i noen få tilfeller kan kirurgi helbrede lidelsen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg bruker steroider  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer